Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-12-2003, 10:12   #1
poLLo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do poLLo poLLo ma numer GG 5361991 Adres Jabbera do poLLo
Domyślny POMOCY PROSZE !!

Od 5 minut mam juz konto na tibi i wogule gram....ale mozecie mi powiedziec co sie dzieje ? W miejscach gdzie maja byc cienie albo wogule w kanalach jak ide bez pochhodzni to WIDZE czrne plamy wogule jakos dziwnie chodze !! czy mam za slaby komp na tiibie ? Pentium 2 ....32 ramy......2 giga pojemnosci ..........wiem ze chlew ale jakos zyje !! PROSZE POMUZCIE MI !!
poLLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-12-2003, 13:19   #2
Linek
Użytkownik Forum

Linek's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja

Domyślny

Chyba już wiem o co ci chodzi...wejdź w Options i Graphics... i tam będzie takie coś chyba "Advanced Lighting" (sorry ale nie pamiętam) zaznacz to i powinno być wszystko wporzo tylko że będzie ci Tibia gorzej chodzić.No a drugą sprawą jest to że rzeczywiście kompa masz nienajlepszego.A jaką masz kartę graficzną i jakie połączenie??Aha i tak w ogóle to jak masz dużą rozdzielczość to zmniejsz byleby nie za bardzo bo ci się odechce grać.Np. ja miałem na moim kompie 1024x768 ale zmiejszyłem do 800x600 bo i tak wielkiej różnicy nie ma (prawie żadnej różnicy nie ma).Ja tak sam pogarszam grafikę jak jestem na informatyce do tam mamy Pentium 333mhz,karty graficzne 8mb i takie tam, więc też trzeba się ze wszystkim ograniczać.No ale dla chcącego nic trudnego.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania