|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
![]() Heja. Powracam, teraz nie z moimi fake'ami zrobionymi na odpierdol(patrz przygody cyklopa Leona na starym koncie - Poprostu Pitbul), jednak z nowym, krótkim, ale treściwym. Teraz będzie przedstawienie głównego bohatera, a później 1 part, oczywiście to jest "początek", więc mało.
<na żółto i czerwono jest mowa, na zielono wydawane odgłosy<np. uff, ech> i imienia postaci epizodycznych, a na biało informacje> Postacie Arath. ![]() Trim. ![]() Ergid. ![]() W razie dodawania nowych postaci, które nie będą podpisane gdyż będą postaciami drugoplanowymi, dopiszę je. Part 1. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() I tu siem koniczy part łan!1 Teraz jedźcie ile chcecie, jak powiedzmy kiedyś mnie MiXer... Ostatnio edytowany przez Verious - 16-10-2008 o 18:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suhayl
Wiem, ale jak poczujesz klimat, to to nie będzie trwało 10 s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Lokacje średnie, choć na forum bywały o wiele gorsze. Pierwsza lokacja najładniejsza i dziwnie znajoma
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee... Prolog to przedstawienie postaci? No tak, m.in. ale nie wiem czy prolog może ograniczyć się do obrazka i jakiś tam słów xd
Za mało obrazków, a za dużo akcji. I za oknem jest czarne tło. Mało... za mało... żeby oceniać.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Interpunkcja, malo obrazkow i brak wlasciwie wciagajacej fabuly.
![]() @Down Mi tez sie kojarzy, jednak minely czasy jak po kazdym jezdzilem, kiedy mial podobny nick do mnie ;p.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 14-10-2008 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Obrazków za mało...
Lokacje są słabe bo użyłeś tylko nowych grafik (to już nie te czasy że się plusa dostało za nowe grafy, update był już dawno...) Po samej postaci( a raczej po jej charakterze) stwierdzam żę zbyt głębokiej fabuły nie da się tu stworzyć... Fryzura postaci kiepska, jeśli miał to być kolejny "cool" żart na temat Emo to ci nie wyszedł... I dlaczego "Verious" kojarzy mi się z "Veruis"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arashel
To nie był żaden "kul rzard o emo!". Dodałem 2 obrazki. Będę zaraz dodawał więcej, więc tak nie jedźcie po tej ilości obrazków. Ostatnio edytowany przez Verious - 14-10-2008 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Dużo jeszcze się musisz nauczyć o ciemniej stronie fake'ów, młody padawanie.
Tylko pierwsza lokacja przypadła mi do gustu... Uch, dobra. <tak się mówi do mistrza ;?> Zrobione na odpierdol =[
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() 1 part - 7 obrazków.
2 part - 8 obrazków ? Nie podoba mi się ten jego pokój za "dużo nowych itemek, tzn. żadkich" oraz za duży ten pokój a w oknie widac tylko "czerń" ;<. 6-7 obrazek też jakiś szpan tymi itemami :S. Szkoda że to nie prolog... mniej by cie tyrali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prolog to przedstawienie bohatera i np. jego przeszłości...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() @KalasantyX
I niech moc będzie z Tobą! @Fake Nie rozumiem fabuły... Dość dziwna, dziwny trochę out tego bohatera. Ogólnie to średnio dosyć - 6/10
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() 2 lokacja brzydka, ten 1 dom tez nieladny, duzy i pusty.
Outfit mi sie nie podoba ;| No i te teksty takie dziwne jakies.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Lol, a ja juz myslalem ze Veruis robi fakea...
Nistety ale fake jak dla mnie lezy i kwiczy. Lokacja na 1, 6 i 7 obrazku sa ok. Outfit tego kolesia jest zwalony jak cholera. Pokoj na obrazku nr. 3 jest okropnie pusty i jakis dziwaczny jak dla mnie. Fabula jakas nijaka, wedlug mnie zapowiada sie na super hero i etc. Narazie nie oceniam, zobaczymy co zrobisz w dalszych odcinkach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Fatalnie jak narazie pusty dom, za dużo tekstów, za oknem czerń, to 3 z wielu błędów które popełniłeś postaraj się bardziej 3,8/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Kiedyś to była fajne.
Teraz, ani trochę. |