|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nowe serwery zawsze powstają niespodziewanie*. Zwykle nie są razem z update - na przykład ostatnim razem, kiedy to Inferna powstała przed update [ale jednym z powodów był oddzielny test dla PvP-Enforcer i update]. Można mieć jednak nadzieję, że będą nowe serwery.
*wyjątkiem jest wspomniana Inferna i ten drugi taki świat, oraz Tanebra.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Ale wiesz kupiłem specjalnie pacc na nove konto i jeszcze sie nie loguje puki nie bedzie serva...Jak powstanie to od razu wolne od szkoły robie sobie
![]() ![]() Czyli nie wiadomo nigdy ze bedzie czy np. wiem ze bedzie za 2 dni ?? P.S. nie chcem sie spuznic z wystartowaniem na mian ^^ Ostatnio edytowany przez Cryoo - 13-12-2004 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cipy wprowadzaja nowe servery ostatnio z regularnoscia 2 miechow.Przy updateach tez zazwyczaj daja nowe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() 1.czyli moge sie spodziewac na gwiazdke novego servera???
![]() 2.ale Cipy informuja o tym wcesniej czy zawsze niespodzianka ?? ![]() 3.a to z tym pacc co zrobilem to on moze dlugo lezec nie logowany?? ![]() 4.a no i tak nie mam co robic w szkole (srednia szkola).... ![]() 5.Xantera mi sie znudzila....Lunara tymbardziej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |