|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() jeżeli coś cię zatruje to co ulecza??(oprucz cipsofa)bo mnie skorpion zatruł (traciłem po 11 najpierw a ie po 15
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mozna sie "odtruc" czarem Antidote - w runie, lub "exana pox". To drugie bardziej popularne zreszta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest kilka sposobów takich jak
1) Exana Pox - czar dostępny dla każdej profesji. Statystyki: Koszt Gold Coin's (GP): 150 Koszt mana: 30 Wymagany mlvl (magic level): 3 Opłacalność:kup ----------- 2)Adana Pox - runa, którą jest wstanie stworzyć jedynie Druid. Statystyki: Koszt Gold Coin's (GP): 600 gp Koszt mana:50 Wymagany mlvl (magic lvl): 0 Opłacalność: zupełna strata pieniędzy Foto: ![]() ---------- POSUMOWANIE: Bardziej opłaca się exana pox. @Re up wiem że byłeś pierwszy ale ja opisałem to dokładniej
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |