|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Bez Japy
Profesja: Knight
|
![]() Zamieszczam tabele skilli, tylko dlatego, bo denerwują mnie ludzie: który skill na 10 lvl itp. LVL............................................... ...........................SKILL LVL8.............................................. ............................35 LVL10............................................. ...........................45 LVL13............................................. ...........................50 LVL16............................................. ...........................55 LVL20............................................. ...........................60 LVL25............................................. ...........................62 LVL28............................................. ...........................65 LVL35............................................. ...........................70 LVL40............................................. ...........................80 LVL50+............................................ ...........................według uznania UWAGA! Jest to napisane NA PODSTAWIE MOICH SPOSTRZEZEN I DOŚWIADCZEŃ!!!! SKILLE POWINNO SIĘ UZNAWAC TAK, NA JAKICH UMIEMY UBIC POTWORY, KTORE CHCEMY POKONAC! SKILLE LICZYMY WEDŁUG U Z N A N I A!!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() dzieki. ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() najpierw wbij 80 skilla na 40 lvl a potem pogadamy
ps: po co to w ogole?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() tak to rozpisałeś, że (przynajmniej z tego co mi się wydaje) to do 40lvl non stop musisz skillować bo inaczej to niema szans na wbicie takich skilli, a powiedz mi jedno komu się będzie chciało dupe ruszyc na slimy i skillować w każdej wolnej chwili aż do 80 numerku w rybryce Sword/Axe/Club(xD) Fighting ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2008
Stan: Początkujący
|
![]() <lol> 80 skill na 40 levelu... życzę powodzenia...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Lilasmus Hehemystox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal Angels
Świat: Astera
Poziom: 52
Skille: 74/57
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Szacunek dla Ciebie, ale nie masz pojęcia o skillach knighta. Na 40 lvl 80 skill to mają nieliczni ryckowie (szczególnie w erze botów). Nie polecam się sugerować tą tabelą.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Troche przesadziłeś, nie mówię że to co napisałeś jest niemożliwe, ale dla przeciętnego knighta to chyba jednak za wysokie wymagania
![]() Ja bym to zrobił tak: LVL............................................... ............................SKILL LVL8-19................................................ ....................50/50 LVL20-35................................................ ..................60/60 LVL35-50................................................ ..................65/65 LVL55-65................................................ ..................70/70 LVL65-75................................................ ..................75/75 LVL80+............................................ .........................80/75+ LVL100+........................................... .......................80+/75+ Ukryty tekst:
#edit No tak Wiek: 12 ![]() Ostatnio edytowany przez Yakky - 19-10-2008 o 13:23. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co ma wiek do doświadczenia ;p
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Ave Han
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kwiaty zła xD
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72
Poziom mag.: 4
|
![]() Według mnie od razu należy skillować do 80/80, potem expienie to czysta przyjemność. Nie czepiajcie się go, bo dał bardzo dobrą propozycje skilli. Połowa z was pewnie przy 60/60 ma dość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() moim zdaniem na 50 powinno się mieć 80 skill
od 30 przydałby sie 70...aby dobrze bić a po 80 granie kina to już czysta przyjemność
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
Lokacja: Thais
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiem tak, skille każdy ma jakie chce. A sam bym tabele zrobił inaczej...
Skille knightem na świecie no-pvp Level______Skille 8-15..........40/40 16-20.........50/50 21-30.........60/60 31-40.........65/65 41-50.........70/70 50-75.........80/80 76-100.......85/85 100+..........według uznania Skille Knightem na świecie pvp Level______Skille 8-15..........45/45 16-20.........60/60 21-30.........65/65 31-40.........70/70 41-50.........75/75 50-75.........80/80 76-100.......90/90 100+..........według uznania Zapytacie czemu rozdzieliłem skille knightem na świat pvp i no-pvp? Ponieważ na świecie pvp knightowi łatwiej jest skillować gdyż może robić to na sumonach (Ghoul, Monk stawiony przez postać magiczną). Natomiast na świecie no-pvp człowiek musi skillować na trollach, rotach jednym słowem na mobach... Co jeszcze jest minusem skillowania knightem na świecie no-pvp? To że serwery są przeciążone i naprawde trzeba mieć dużego farta żeby natrafić na wolną od ludzi jaskinie dwarfów/rotów itp. Ba jak się na nią już trafi to zaraz przyjdzie jakiś 15 sorcerer i zacznie Ci ubijać potwory na których skillujesz... Jednym słowem knighci na no-pvp mają przerąbane :/ EDIT: @down Zależy w jakich godzinach grasz, ja dla przykładu zazwyczaj wchodze na komputer około 19-20 godziny (bo do południa zajęcia mam itp) i wtedy na moim światach (guradia, unitera) np. na foldzie nie poskillujesz bo albo wszystko zajęte albo w jednym cave 3 botterów... Tak czy owak na no-pvp Knight ma gorzej niz ten na pvp. Bo na świecie pvp jak na expa wpadnie Ci pk to możesz uciec, a co zrobisz botterow np. na rotach? Wiem można lurować, a jeśli koleś ma ustawiony alarm albo ubije zlurowane potwory?
Hail Resident Evil Fan's ! posted by Saltazar Ostatnio edytowany przez Saltazar - 19-10-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Sądze że troche przesadziłes z tym non pvp bo ja ide na folde a tam malo ludzi jest biore roty i skillam ;] na 11 lvl 50 axe mam wiec nie jest tak zle, nie odstraszajmy mlodych knightow na pvp nie ma co grac knightem bo najczensciej on pada ofiara pk pallkow
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() i ty sie zabierasz za pisanie "porad"?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2008
|
![]() moim zadaniem na poczatek trzeba wbic w miare szybko skille 60/60 a pozniej expic expic expic.. bo same skille nic nam niestety nie dadza
|
![]() |
![]() |