|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() Zaczelo sie
![]() a bylo jescze gorzej ![]() A wiec stalo sie ![]() codzienny uptade wiec nei krytykowac ze malo
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() SS cienkie no chyba że ktoś nigdy nie był na żadnym serwie OTS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Niestety ale sie zgadzam.. denne :/ Widziałem lepsze screeny, servery tez. Niedlugo moze wloze tez screeny z mojego serva ![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() IP login i hasla i pasword prosze prosze prosze prosze prosze prosze prosze prosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() 82.171.112.197
Z runami 1/1 wklejajcie jak chcecie swoje ssy ![]()