|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 40
Skille: *80/65*
Poziom mag.: 11
|
![]() Jaką profesję wybrac jezeli chce grac na serwerze gdzie jest PVP - Enforced ? Chcialbym na wyzszym lvl troche pohuncic ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() no to z góry odradzam knighta, reszta wg. gustu
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() Jeśli chcesz kupić pacc to polecam druida/sorca, gdyż to właśnie te dwie profesje są najlepsze na enfo. Jeśli zaś zamierzasz grać na facc - paladyn.
@down Na rooku na pvp enfo (przynajmniej na dolerze) bywają kolejki...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-10-2008 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Rozważmy każdą profesję jeśli chodzi o enfo (PK
![]() Knight: na FACC to marnowanie czasu. Zanim zaczniesz ładnie PKować minie masa czasu, aż wbijesz jakieś skille, a i tak będzie słabo. Na PACC też musisz mieć lvl (exori, exori hur ![]() Sorc: na FACC fajnie się gra. Runy kupujesz od innych, jakie zapragniesz ![]() Czary? Oczywiście, że są: Gran Vis Lux, Vis Hur, Vis Lux ![]() Drutek: Runy, tak jak u sorka, gorzej jak nie chcsz marnować kasy na runy. Czarów nie ma na FACC za dużo. Exevo Frigo Hur? ![]() Palek: na FACC troszkę runek (trzeba ten mlvl skillić ![]() Aha zapomniałem jeszcze o tych nowych UE, ale to troszkę wyżej ![]() Jeszcze jedno. Ja tu tylko o ofensywie mówię ![]() Ja brałbym sorca i na pacc i na facc.
Your Shamanus ![]() Ostatnio edytowany przez Shamanus - 22-10-2008 o 22:35. Powód: Czytelność poprawiłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vinde Tivah
Profesja: Knight
Świat: Guardia/Elysia
|
![]() Zauwazylem, ze na pvp-enfo ludzie trzymaja runki dla siebie "w razie czego"