|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak właśnie, pr0 boty... Otóż odnoszę dziwne wrażenie, że wiele osób na tym forum po prostu "akceptuje" je w wszelaki sposób. Wydaje mi się, że jakieś 3/4 osób akceptuje/ma te shity (ng, blackd, tibiaauto) nie wnikam. Ale jakieś 2~ lata temu ludzie byli stanowczo przeciwni owym wspomagaczom. Wystarczy zajrzeć do działu "zdjęcia". Reszty radzę się domyślić...
Tak więc rodzi się moje pytanie: Czy aby naprawdę społeczeństwo tibijskie uznaje boty różnego rodzaju (mc, caveboty, etc.) ? Pytanie zostawiam Wam i zapraszam do dyskusji. ;]
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Popieram odpowiedz pana up ponieważ sam bym grał na bocie ale dla mnie to jest strata prądu niestety.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Życie.... ;<
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Botowanie, jakkolwiek idiotyczne by nie bylo, stalo sie norma po wprowadzeniu wiekszej ilosci expowisk na ktorych mozna to robic. W czasach gdy do botowania nadawaly sie jedynie roty, a z roznych wzgledow nawet guardy byly dosc niebezpieczne boterow bylo znacznie mniej.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Hamburg
Świat: Nebula
|
![]() Nie oszukujmy sie..
Ponad 80% tibijczykow uzywa teraz botow. Takie jest zycie.. Wg. mnie lepiej isc pograc z kolegami w pilke niz siedziec 5h przed monitorem i bic skille/ mlvl. Dlatego Botowanie jest teraz tak powszechne. @EDIT Maly cytacik z tematu o skillowaniu. Cytuj:
Zastanawia mnie tylko czy liczba botterow zmniejszyla by sie po wprowadzeniu platnych botow. [wymoderowane]
Trzej królowie wielkich miast: Śląsk, Wisełka, Lechia Gdansk! Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 23-10-2008 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wg mnie tez, dlatego bojkotuje gre ktora wymaga ode mnie spedzania setek godzin przed monitorem.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() A ja gram po to zeby pogadac z kumplem glownie, ktory daleko mieszka i z nim cos wspolnie pohuncic. Nie wszyscy graja po to zeby spedzic te setki godzin na samotnym expie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jest właśnie bez sensu... ja gram sobie dla zabawy, zwiedzam świat hunce jakieś fajne potworki i wbijam sobie lvl swoim tempem... jeden gościu kiedyś powiedział, że teraz wszyscy na botach biją 100 lvl + żeby później iść pod depo i się wozić... ludzie ogarnijcie się bo to bez sensu ! ja nigdy nie używałem bota i nie mam zamiaru i specjalnie kurwa boterom na przekór wbiję 150 lvl bez bota -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 60
Skille: 84/70
Poziom mag.: 12
|
![]() to zależy od punktu widzenia, jedni boty akceptują inni nienawidzą, a przecież to tylko gra -.- boty mi nie przeszkadzają, a miałem styczność z blackD i TA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Wiecznie Zapomniany
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Boty to syf. Wbiłem 114 lvl i skille 89/88 bez bota i satysfakcja jest ogromna, inna sprawa, że za długo spędzałem przy grze ;P
Nie chcesz grać nie graj, a nie włączaj bota i sobię idź, odciążysz serwery, i mniej noobowatych hlvli będzie oraz "ludzi-botów" na expowiskach. Trening też będzie o wiele łatwiejszy, boty nie będą potworków wybijać ^^ P.S. Bociarze to lamki ahaha :> P.S.2 Graj dla ludzi i klimatu (coraz go mniej z kolejnymi updatami ![]()
"This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name." Ostatnio edytowany przez Mutilator - 22-10-2008 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() ani ta ani blakt mnie nie hakuo a wbilem na nich 113 lvl ;<
Ostatnio edytowany przez Piranezi - 22-10-2008 o 15:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Imię: Mala Jeru
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() co 2 osoba używa bota...
CO zrobić z botami ?....lurnąć cośi poczekac na loota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To już nie te czasy i nie ta zajawka by przy tibi siedzieć po 5h. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
nie chodzi o to ze im sie nie chce grac, ale ze taka jest moda. niektozy lubia poszpanowac przed kolegami jacy z nich "dewianci" bo bocą ile wlezie.
W blasku mojej zajebistości można piec ciasteczka. Ostatnio edytowany przez xoz - 22-10-2008 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Można wiedzieć jak to jest, że boterzy spędzają więcej czasu przy Tibii? Poza tym, pierwszy raz słysze o "modzie na bota".
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() mało który, tak naprawde wlacza bota i wychodzi z domu. wiekszosc siedzi w poblizu i nasluchuje alarmow.
normalna moda. grajacy bez sa wysmiewani i wkrotce sami do nich dolaczaja
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Kazdy ma swoj punkt widzenia
![]() hahah dostalem ostrzezenie za posta tutaj, a kolega tez pisal o NG i TA i nie dostal ^^ HAIL MODERATORZY! oby wam sie kompy spalily :> Ostatnio edytowany przez Vein - 22-10-2008 o 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() Przytoczę Ci swój przykład. Gram w tibię 5/6 lat. Przez 4 lata+ grałem uczciwie, co z tego miałem? Nic, 125 lvl zrobiony w 4 miesiące. Obecnie mogę oświadczyć każdemu, że mam jakieś 10 postaci które non stop botuje. Nie dla gry, bycia najlepszym czy czegoś tylko dla realnych pieniędzy. Tak zwane gold farmy. Kasa na allegro całkiem nieźle stoi, przy okazji zbierania kasy lvl też idzie a postacie tez są w cenie. Więc czy społeczeństwo zaakceptowało boty? Oczywiście, że tak. Niektórzy gm już też nie są tak fest drastyczni jak kiedyś.
|
![]() |
![]() |