|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Predatory Knight
Profesja: Knight
Świat: Askara
Skille: Loading
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() Witam... Mam taki problem otóż zostałem schackowany.. Odzyskałem postać ale pustą mam od kumpla 373 small stonsy, p-seta, beho shielda, ragnir helmet i scarf. Mam trochę itemów dla palla czyli luki kusze speary itp. Postac ma 19 lvl skille: 57/44 mlvl: 7 Facc. I tu mam pytanie co zrobić nie mam nic kasy.. ;/ Zacząć expic żeby odrobić kasę czy iść skillowac i potem expic? Z góry dzięki za odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odinstaluj Tibie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Podetnij sobie żyły, pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Dreamland Traveler
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
![]() Tylko tnij wzdłuż ręki, bo w poprzek kiepsko idzie ;/
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Albo na starcie odetnij rękę
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Złam sobie głowe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Proszę Cię kochany użytkowniku, nie stosuj wulgaryzmów.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Idź na roty na fibule a jak nie masz 800 gp na key to na amazon camp ta rozwalaj Amazonki + Wich + Mumie i Ghule
Exp dobry a jak x2 P.armor ci się trafi to sprzedajesz Kupujesz 4-5 parceli , bierzesz klucz (quest) i bijesz roty. Mace,sword i kasę wysyłasz do thais. W 3h przy odrobinie szczęścia wbijasz 6-8k Zależy od servera czy są boty czy nie ma. Jak nie masz klucza to albo robisz chara na rooku i wbijasz mu 8 lvl i robisz questa na klucz albo kupujesz klucz za 2k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Konin
Imię: Predatory Knight
Świat: Askara
Skille: Loading
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() Dzięki jedyna porządną odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
|
![]() Szkoda że nie napisałeś w jakim mieście znajduje się postać, no ale postaram się Ci pomóc bez tego info
![]() Jeżeli jesteś w Carlin to: - Idz na ghoule na Ghoustlandzie. (dobra kasa + exp jak jesteś sam na nich) - Idz na zamek koło Ab. (loot bagi rób) - Płyń na Folde. (Loot bagi) Jeżeli jesteś w Thais to: - Idz na Fibule (niestety klucz kosztuje) - Facc Tomb pod Cyklopami (kasa niezła jak mało ludu) - Roty pod miastem (dobry exp i kasa jak jest pusto) - dwarfy i soldiery koło kazzo - Minosy koło Kazzo (nie wieża, tylko podziemia, rób lootbagi i wysyłaj parcelem). Jeśli jesteś w Venore to: - Przenieś się do thais xD. Tak na serio, nie znam tego miasta wogóle ;] Jeśli jesteś w Kazzo to: - Patrz Thais Jeśli jesteś w Ab to: - Patrz Carlin Jak byś miał jakieś pytanie to pisz, chętnie pomoge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuję Ci z tych kamieni poskilować . Potem poprosić kumpla by ci kupił royal speary i idź na ghule koło kopalni.
Ps. Wiem że royale od 25lvla ale i tak będzie siadać. |
![]() |
![]() |