|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Jaki tomb i jaki poziom będzie najlepszy dla 67 msa , tak żeby waste nie było a exp był dobry (odpada tar -3 [trapują cały czas[)
1 możliwośc to żeby było tam mało potworów ale silnych czyli np tomb że są necro , gsy , itp ale nie ma tego dużo 2 możliwośc to np 3 vampy/mummie na raz a ja je z flam hura leje No nie wiem proponujcie coś plx bo u mnie na servie wszędzie są trapy (szczególnie tar -3 ,ancient scaraby) więc szukam tomba jakiegoś za tp ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ancients ruins za tp -2, odpowiada chyba twoim wymaganiom
![]() Jakies necro, liche, banshee, vampy i niedobitki w postaci ghostow i dsow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Oasis -1 za tp, Stone -2 za tp.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Uhaha, a myślisz że na tombie za tp trapować nie można? xD!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Remar'ek
Profesja: Knight
Świat: Antica
|
![]() @up
a czy on tak napisal? -.- czytaj uwaznie trapuja na tar -3 a nie napisal ze za tp nie beda to chodzbys napisal ze trapuja na hydrach to nie mozesz isc expic na dwarfty -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Tak jak ktoś up, stone tomb za tp -2 poziom. Gsy, vampy, bonebeasty, ancienty, necro i słabsze. Waste też nie powinieneś mieć; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Dziękuję za odpowiedzi , dzisiaj sprawdziłem Oasis tomb -1 za tp i powiem że fajnie jest choc niestety waste ;p nic dobrego oprócz vamp dustów/poców/beho eye nie poleciało :[ ale luz może kiedyś ten vampire shield poleci ;p
|
![]() |
![]() |