|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() No dobra, wiem z czego wypadaja belty(Mino Archer i Dwarf Solider) Mino archy sa slabsze od soliderkow ale nie wiem gdzie je znalezdz bo kopalni krasnoludow to jest duzo bo sa w kazoo i kolo gor. A teraz bym chcial sie dowiedizec gdzie je moge znalezc, nie piszcie ze na POH bo tam widizlem zwykle i 1 Mino maga.
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem czemu uwazasz ze archery sa slabsze od soldierow. Na PoH jest ich kilka (sam tego doswiadczylem +1 smierc). Na soldiery chodze ze sperami a na Archery sie z beltami boje..........
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() pzred chwiala bylem na POH kolega knaj na 20lvlu chyba gnal na pierwszge to wperwminoski to se zabil ja wmniedzy czasie z boku utluklem 2 achery bylem z lukiem i chyba z 15hp mi odjely, kolega poszedl to zarz patzre wraca zanim mino mag to walilmy maga musiaelem go uchnc bo by padl. Potem malo mu bylo poszedl z nowu to patrzyc goni go Mino Guard to zazol zwiewac a ja se szedlem za minem i walilem w ciorta zatrzymal sie raz walnol go o dostal 33 i zwielal dalej. Powiedizal ze idzemy do miasta. Ja tam wole sam nie chodzic bo ubije tylko mino i ino archy a na pozostale to juz f bomb trzeba.
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Archerów masa jest w okolicy kazo - jak wychodzisz wyjściem z kazo na lewo, to idziesz potem zdłóż gór aż do żeki, i między 2 żeczkami przechodzisz w lewo (tu pare dwarf soldierów) i aż dojdziesz do kilku zwykłych minosów, tam trza kopać pod drzewem, i masz podziemia minosów (na -1 tylko zwykłe i archery, głębiej - różnie).
Po za tym moim zdaniem mino archer jest mocniejszy od dwarf soldiera. A szczególnie, gdy ma mało HP, wtedy wali bardzo mocno (podobnie jak hunter, acz słabiej)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() jeśli jestes palkiem to nie widze sensu chodzić na archery archery to w żadnym wypadku nie są potwory dla pallka za mocno biją a z czego mi wiadomo pal bez tarczy może łatwo zginąć od archera
![]() |
#6 |
eX Moderator
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() moze oj moze.4 mi wylecialo, kazdy puscil combo i padlem nie zdazajac vitki uzyc.oprocz tego gonilo mnie 8 cycow i jakies inne scierwo(resp na pohu)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2003
![]() |
![]() lol jaki, cudem mozesz dostac kobosa od mino archera z oldeglosci ?? Chyba miales laga bo combo to jest kilka roznych atakow na raz uzytych jak np smok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Archery sa kilka razy grozniejsze od soldierow ,szczegolnie dla pallow. Kiedys poszlem moim 8 pallem na PoH nabic lvl ,niestety spotkalem archera... ucieklem z 3 HP (ufF) a po drodze zgubilem archera w okolicach palla 14 lvl... Po chwil owy pall przyszedl z tym ze na 13 lvlu i poszedl po cialo ja za nim i ledwo co przezyl z tym samym archerem spotkanie... A soldiery? Przywala z belta z 2-3 razy i to za 20-30 ,a archer potrafi za 100. Co prawda archer ma zajebiscie duzo beltow ,czasami ponad 20.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja moim pallasem praktycznie bez sprzętu bo wszytką kase i sprzęt wydałem na arrowy (teraz wiem że źle zrobiłem )ale to było dawno i mój pierwszy pallek i od archwery dostałem cios za 147 o mało nie apdłem skosił nmie prawie jedym ciosem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, a ja spokojnie moim pallem bije archery na PoH
![]() Oprocz tego archerow troche jest w outlaw camp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tez je spoko bije ja tam wszytko bije wszytkie tylko pzry magu sa straty jak czarami wali. i troche pzry archa jak z beltu walnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Ja archery sotkałm na Foldzie. Mało bo mało, ale zawsze coś...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Prawde mówiąc Archeruw sie troche boję
![]() A na Foldzie nigdy nie byłem..ale odradzam to miejsce ze względu na pk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Masz dobry trop!
![]() Obok kaz sa mino tylko musisz dobrze poszukac. Idz w lewo tylko tyle moge ci pomóc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe to ja powiem więcej idz na sam dól tam gdzie ejst 6 jaskiń idz an sam dólpotem w lewo może zajdziesz dziure kop i wio na mino
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobnra wy tu pierdolicie ze te archy sa 2 razy mocniejsze od dwarf soliderow a to gowno prawda. Poszeldme z kolega knaj na 18lvl to on zazwyczaj szedl pierwszy. Nie ma tarczy bo mam miecz 2 reczny, ale to co raz laga dostal i wysrawlem do produ patrze z lewa idza 2 arhy z przodu 1 no cuz widocnie smierc mi byla pisana. Wpierw walilem tego z przodu nie doszedl te jakos sie doczapaly eden zawalil za 44 pakuje w nie to obydwa padly. Siedzialem tam z poltorej godziny z kolega i jakos raz wylazilismy po jedzenie bo mi sie ztraly konczyly i tzreba bylo mane odnowic. Wynieslismy niedlego loot baga ktorego nam ukrad koles na 66lvlu w depo. Szkoda
To co pzretrwalo to 133 belty i 1 kusza w moim plecaku a 3 moje kusze poszlu wpierdu w lootbagu a kolegas stracil w nim ze 3k gp. Dziekuje i pozdrawiam Dla informacji: Pall 16lvl, skile 50/33(chyba)
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Archery sa mocne dla pally bylem tam rzem z n3m3s!s i bylo smutno tyle ze zabilem kilka cyklopow i uciklem ale po chwili wrocilem tam i zabilem te szmaty.Ale bylo ciezko. Archery są mocne i zawsze to bede powtarzał.!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() na nizszych lvl archery sa mocne ale maja ponad 100hp wiec jedna bełta mi idze na jednego archera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() Kurwa tępy chuju mama cię nie nauczyła żeby nie odświeżać tematu z przed paru lat wyjdź kurwa i nie wracaj a najlepiej to IDź SIE UTOP
|
![]() |
![]() |