|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
|
![]() Witam,
W ostatnich dniach gram nową postacią, jest to rycerz. Nigdy nie grałem wysokopoziomowym rycerzem więc myśle że bedzie niezły ubaw ![]() Poziom aktualnie 20 ale z godziny na godzine coraz bardziej zbliża się do 100lv haha ;D! No dobra przejde do konkretów, screeny! Na początek postanowiłem wyskilować 60/55 udało się, czas na nabijanie poziomów: ![]() No i wyposażenie, słabe, tanie ale początki bywają trudne xD: ![]() Szedłem sobie do thais i spotkałem beholdera, mały, skromny loocik: ![]() Licze na liczne komenentarze! Staram się nabijać szybko więc nie powinno być dłuszych przerw miedzy ss'sami. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() Wszystko ladnie , gratuluje cierpliwosci w skillowaniu tylko dlaczego screeny takie wielkie? rob normalne to beda ludziom sie o wiele bardziej podobac.
Ogolnie spoko zycze 100 stron ;> Pozdro! & zapraszam do mnie V ![]() ![]() ![]() aa i jeszcze cos: poco zakrywasz nick? powiedz jeszcze na jakim grasz swiecie ciekawi mnie to xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki, nawzajem.
Nie podaje grubszych informacji o postaci, bo skończy się tak żę co dziennie po 20 osób: "Cześc tutaj Kleofas z tibia.pl dasz coś". A Obrazki duże bo myślałem że wolicie duże ale jak chcecie moge dawać mniejsze mnie to obojętne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś ja w swoim temacie pokazałem nick wszyscy wiedza ile ja mam kasy a nikt mnie o nic nie prosi tylko niekiedy sie ludzie pytają kiedy dodam następne screeny xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz LvL będę tu częściej zaglądał ;>
zajrzyj ty tez do mojego tematu. Tez dopiero sie rozkrecam i potrzebuje komentarzy xd Huh Remack zdradziłeś sie ;p dopiero teraz zauważyłem ze twój nick z forum to twój nick w grze. Tylko proszę nie protestuj bo i tak wiem ze to prawda xd Ostatnio edytowany przez Loth123 - 28-10-2008 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiedziałem! Zrobiłem konto na forum przed założeniem chara : l!
Tylko nie spamujcie itp. Jak ktoś chce możemy pograć, ale "fri itanz" nie daje ![]() Teraz mam już wyszy level, ale czekam na komenty, te up to stare ss'y które dawałem na inne forum, komciajcię to dam ss'a z aktualnym lv. Ostatnio edytowany przez Remack - 28-10-2008 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wrzuć coś nowego będzie więcej komentow (przynajmniej z mojej strony) Wrzuć tez jakiegoś komenta u mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: MMz
Imię: Shamshin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elementals
Świat: Astera
|
![]() gz ale rob mniejsze ss'y
zapraszam do mnie (świezy temacik) \/
01:41 Daarl [93]: 4 piwo 01:41 Daarl [93]: i jeszcze nie szczalem 01:42 Daarl [93]: hyba upgrate zoladka mam 01:42 Shamshin [84]: xD 01:42 Fifty de'Suza [96]: mozliwe 01:42 Daarl [93]: wiecej cap mam 01:42 Daarl [93]: ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 116
|
![]() Będzie trochę krytyki a trochę pozytywizmu.Już po pierwszym screenie znałem twój nick bo nawet zamazane widać, że pierwsza litera to R a druga to K.Poza tym po co ktoś ma prosić 25 lvl w plate secie o free items?Dla mnie to bez sensu ale niech Ci będzie.A sski ogólnie mi się podobają więc życzę powodzenia w grze.Pozdro =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ciezko sie nie domyslec ze masz nick Remack ;d PS nikt nie bedzie ci pisal o itemki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Poland
Imię: Java Tiravia
Świat: Keltera
|
![]() no to dales z tym fri itans lol
pozatym mowiles ze nigdy nie grales wysokopoziomowym rycerzem tzn 20 lvl to duzy? rob normalne ss bo oczy bolą! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() kk... SS'y będą już mniejsze xD!
Może i jest teraz nisko-poziomowy ale 50+ napewno będzie może nawet 100+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Poland
Imię: Java Tiravia
Świat: Keltera
|
![]() po co ci ten amulet ;D?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Temat nawet fajny, dbasz o estetykę ssów
![]() Tylko nie dawaj ssów, gdzie loocisz morning stara z beho ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Krotoszyn
Imię: Pharaoh of Dermyn
Profesja: Elder Druid
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() @up
a niby czemu? każdy od czegoś zaczynał ... Niezłe ssy życze powodzenia w wbijaniu lv ;> jeszcze troche i zawładniesz Guardią xDDD
13:11 Pharaoh of Dermyn [57]: bo maniak jestes ;d 13:11 Zeir Argor [88]: lol wczoraj tylko do 3 gralem 19:49 Zeir Argor [89]: o kurwa ale cisne :/ 19:49 Pharaoh of Dermyn [60]: to idz 19:49 Zeir Argor [89]: nocnik za daleko 19:50 Zeir Argor [89]: teraz na ferie przymocuje sobie kurwa nocnik do krzesla i ani rusz od kompa kurwa mac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() kazdy od czegos zaczynal ale jak juz sie daje to lepiej jak np roda albo beho shielda lootnal ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo, nie gram na guardi kolego.<yo ale rym wyszedł>
A amulet to moja pamiątka z rookgardu, poleciał z trola! ![]() Kilka procent do next lv, licze na komenty i daje ss'a, btw: nie robiłem jescze deserta, szukałem dzisiaj ponad 3h i nic ![]() ![]() Zbieram kase na fibuli huncąc rotwormy i beho i zbieram na eq. Komentujcie! |
![]() |
![]() |