![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() Yeah!
Jezeli bedziecie dzisiaj widziec mnostwo mrocznych potworow biegajacych po calej Tibii, to nie bojcie sie. Bo oto nadszedl dzien Halloween, w ktorym takie cos to normalka. Chcialbym wam zyczyc przyjemnie spedzonego Dnia Duchow. Wklejajcie tutaj swoje foty z Hallo. Zaczynam: 14:03 Beware, beware the halloween hare. W chwile pozniej GC zostal zaspamowany pytaniami "where, where?!" Nieustraszony team natychmiast zaczal szukac kroliczka. I wkoncu znalezlismy go przy Moscie Krasnoludow. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() nie moge dac screena, bo nie zdazylem, w kazdym razie powiem ze zrobilem pare ratow, a jak zostalem sam zrobilem dsa i zaatakowalem kroliczka, wtedy akurat przyszlo 2 ludków i mnie zatlukli (gdyby jeden nie mial 45 lvla to bym przezyl), dzieki czemu mam teraz 31 lvl, a na poczatku marca mialem 35 :x
aha i ten krolik byl na dachu, ropneli go |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez rach_azen - 31-10-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Dynia jest masakryczna... Ma parenaście\paredziesiąt tysięcy hp. Do tego bardzo mocno bije... Na Dolerze właśnie zabili ją - 20\30 minut ciągłego visowania przez 150+ lvls...
Loota po sobie dobrego nie zostawia, później można na niej używać ob knife. Dostaje się za to prezenty ; ). Ktoś chyba dostał red surprise bag... Inne prezenty: pumpkinhead, surprise bag, bat decoration, 20 yummy gummy worms, bar of chocolate, Worms, Toy spider, Spiderwebs, Skeleton decoration. Mam paręnaście ssów ; ). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 31-10-2008 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 74
Poziom mag.: 12
|
![]() A tu ss z Honery
![]() ![]() i jeszcze tu: ![]() Ostatnio edytowany przez ChooseN_One - 31-10-2008 o 17:31. Powód: Dodano zdj. |
![]() |
![]() |