|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zawsze jak na chwilę będę afk to zaraz znajduje się jakiś typ co mnie zabija, wiem, że to nie potwory mnie zabijają gdy nie patrzę na monitor, bo nierzadko widzę jeszcze nick zabójcy
![]() P.S. Mam 10 level, skill'e 41/38 (sword/shield), nie mam PACC i raczej go nie będę miał w niedługiej przyszłości. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Na pvp jest właśnie tak, że jak skilujesz to musisz być przy kompie.
Osobiście ci nie doradzę bo nie gram na pvp ale najlepszym sposobem jest bycie przy kompie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() szukaj miejsc gdzie nikt nie chodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak skillisz w dwarf cave to sie nie oplaca moim zdaniem lepiej jest skillic na trollach kolo carlin tam na koncu tam są 4 trolle no i sie tam oplaca a tak w ogole to ja mam (mialem) 21 knajta skille 40/40 i sie fajnie gralo nie wiem po co ci lepsze to jest jakas mania wez se nabij level 20 i wtedy skilluj mniej ludzi bedzie cie bic a poza tym zdarzysz wrocic do kompa bo masz wiecej hp ja ci tak mowie stary
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
|
![]() Nie opłaca się skillować tak więc exp i jeszcze raz exp. Najwyżej potem podskillujesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Strzelce Opolskie
Imię: Undead Paga
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 38
Skille: 70+/66+
Poziom mag.: 4
|
![]() ja bym Ci doradzil zebys wbil 50 skile na dwarfach lub rotach a pożniej byś mógl poexpic
Jeśli chodzi o miejsca to najleprzym miejscem są kopalnie kazoo (te w mieście i te kolo kazoo) jest duzo kopalni są takie gdzie nie ma wogole ludzi a są takie gdzie jest ich pełno.Musisz poszukac sobie tej ktora Ci bardziej odpowiada.Jest jeszcze jadna fajna możliwosc a to,że prosisz kolege żeby Ci postawil monka czy ghoula lurujesz sobie potwory na monka i skilujesz. Ostatnio edytowany przez Paga1993 - 01-11-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |