|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Test server dobiegł końca!
Update nadszedł! CipSoft własnie wprowadza update na servery. Wszystkie światy oraz strona www.tibia.com będą wyłączone do godziny 22:00 czasu środkowo-europejskiego(naszego) Oczywiście jak zawsze należy się spodziewać pewnego opóźnienia związanego z dodawaniem update dlatego apeluje o cierpliwość dla CipSoftu jak i dla naszej strony, która przechodzi własnie ciężkie chwile ![]() Oto co przyniesie nowy update w dużym skrócie:
Jednak to nie wszystko, mnóstwo innych rzeczy będzie dodane z tym udpate ![]() Tutaj przeczytacie o szczegółach nadchodzącego update. A w oczekiwaniu na włączenie serverów możecie pooglądac jak inni bawili sie na tescie w tym temacie. tibia.pl team prosi o cierpliwość i życzy aby czas oczekiwania na update minął wam szybko i w spokoju. Jednocześnie chcemy podziękować naszemu hostingowi i TesteR'owi za pomoc przy stronie, oraz za to ze teraz mimo tak wielu gości wszystko chodzi znakomicie jak na takie obciazenie i możecie spokojnie przeglądać forum i strone ![]() UPDATE WYSZEDŁ NA ŚWIATŁO DZIENNE!!! MOŻNA SIĘ JUŻ LOGOWAĆ! Klient do ściagnięcia w downloadzie tibia.pl sa 3 mirrory, z tibia.com, tibia.pl i z naszego zapasowaego ftp ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 14-12-2004 o 22:37. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie gram :)
Świat: Dużo tego było.
![]() |
![]() NIe wiem i nie jestem pewny ale sie na to natknolem okolo godzinki temu
![]() http://download.tibia.com/tibia74***** To jest prawdopodobnie to sciagajcie puki nie jest zapchane łacze, NEW CLIENT tak mysle ![]() "My Polacy bedziemy Pierwsi " ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2003
|
![]() też się cieszę, w dobrym momencie kupiłem sobie pacc. Ciekawe jakie to uczucie być jednym z pierwszych który będą testować nowy update?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Krocząc po ziemiach Tibii uważaj nie siebie, teraz potwory są bardziej inteligentne i są w stanie atakować hordami w róznych miejscach. Apelujemy o ostrożność!
Nie za bardzo podoba mnie sie to gdyż łatwo bedzie od teraz zaliczyc deda :/ reszta ogółem git a w szczególności skillbar. Mam jeszcze zastrzeżenia co do wyglądu potworów np. gs i beho i itemów ale to już mniejszy problem ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Nareszcie update! Teraz tylko spokojnie poczekaćod 22.00... Nie mogłem doczekać sie tego update'a, ale nie sądziłem, że będzie tak wcześnie. Myślałem, że w okolicach świąt. Wszystko jedno. To koniec ciągłych missclików, wpisywania kilkadziesiąt razy numeru i hasła, a co najważniejsze SKILL BAR! A co to będzie jak do miasta wpadną 3 demony?! Wybiją 3/4 ludzi i reszta się wyloguje i przeczeka do restarta.
![]() ![]() ![]() Bubble będzie miała co robić: nowe mapy do odkrycia, questy , rzeczy, potwory do zabicia! SUPER!!! I AM VERY HAPPY!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Nom, po 22 to nawet nie bede sie staral zalogowac bo update bedzie sie sciagal z godzinke, tak jak ostatnim razem. Sprobuje jutro rano. Nareszcie skillbar od piatku zaczynam ostry trening bo wkoncu ze skillbarem latwiej
![]() A swoja droga troche sie wkurzylem, bo bylem dzis na 20 umowiony na desert questa (a z kims z tego forum, ale z kim?). Ja sie spiesze zeby naczas zdazyc wlaczam tibie a tu buuuuuuuuuuu, nie dziala, troche sie wkurzylem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() zauważyłem, iż niektórzy zaczynają już ubolewać iż skill bara nie da się schować ... Ja się z tym nie zgodzę, ponieważ paski skill bara tak jak i reszta okna jest generowana na podstawie tibia.pic ... a jak wiadomo tibia.pic można zmienić ... i zamiast paska będzie piękny napis np "no for skillbar", "top secret"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() he he hail tibia
NEW TIBIA ^ l zeby tak tibia wygladala... heh ale na taki skok graficzny nielicze plz cipsoft na podzial grafy na new and classic...(osobne clienty of korz) odnosnie pliku... troche boje sie czy to nie jest przypadkiem keylogger ponadto chyba po raz pierwszy daja klienta przed update...a i teraz jaki tlok to linku... zaraz sprawdzam grafy
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() A tak ogulnie... szkoda będzie się żegnać ze starą tibią- z każdym updaejtem traci klimat. Już nie będzie tej adrenaliny związanej z missclickiem... nie będzie magicznego you atwancek in... (chociaż da sie ukrć paski ale któż by wytzymał), będzie się trzeba przyzwyczaić do domków których wystrój przypominać zaczyna simsy itp... Pozyjemy zobaczymy... .. boję się tylko o naszyc modków i updatem stronki... jescze ze starego update nie wszystko uzupełnione a tu nowy sie ładuje ![]() ![]() ![]() Hail! See you in Tibia! Ostatnio edytowany przez Taliboy - 14-12-2004 o 20:33. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() heh mam nadzieje ze skill bar mozna chowac bo nas tutaj zaspamuja...
jezu ludzie co tak narzekacie... a odnosnie teraaz tibicama - ciekawe czy jak sie otworzy okno skills to bedzie widac ile do skilla/lvla/m-lvla ale plz nie dawac mi tu filmow ze skillami...bo chyba zabije kogos jak zobacze na forum film yuo advance to magic lvl 17... ![]()
sposob na kolejke w logowaniu sie na serwer http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1...4&pp=10 Ostatnio edytowany przez Ignac Motyka - 14-12-2004 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Widzę, że sorcerer dostał mani kasowania postów... Ja niedługo zamieszczę dosłownie tłumaczony tekst z tibi.com... A narazie najważniejszy news dla większości, to to, że facce będą mogli się zawsze dostać... (ja mam pacca)
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Co ? Nowy update ? Jaki UPDATE ? Aaaa update !! Nareście bedę mógł parzeć za ile mi kolejny magic level wypadnie
![]() "mnóstwo nowych potworów i przedmiotów" -oby mnóstwo, a nie tylko nowe wglądy... "Gracze grający za darmo bedą napewno zadowoleni z nowego systemu kolejki" -mam nadzieje... 8) "Mnóstwo innych rzeczy zostanie dodanych z tym updatem!" -Hmmmm jeszcze się zobaczy ! Szkoda że test server sie skończył ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Zbyt duzo nie powiem, jedynie jak by sie komuś nie podobał beholder, to tutaj macie Izuraela, poprostu cudo: ![]() Dobrze ze jest conajmniej jeden moderator, bo w ciagu 10 minut ten topic przybral o 4 strony, ale beznadziejnych postów. Cos wogle forum dziko chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() No chyba jak wiekszosc graczy ciesze sie z grudniowego update oby byl tego wart. Ciekawe czy spelnia sie moje oczekiwania co do nowego miecza pomiedzy two handet a Gs i do nowego cluba. Watpie zeby fac userzy cos dostali wiec chyba juz skusze sie na tego pacc. tylko marwi mnie jedno apropo najazdy potworow , czy bedzie to oglaszane np 10 minute przed najazdem bo np kiedy wracam spobie spokojnie bez eq z mnustwem nazbieranego jedzonka a tu nagle mnie 10 berkow goni , nie bylo by to mile .
#15 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() WOW
Współczuje $corowi, ile modkowie w tym temacie postów pokasują ![]() UWAGA !!! By uniknąć to co było przy letnim updacie, i masy kretyńskich postów. Kiedy to pisaliście 20 postów w niecałe 7 min (liczyłem) i by modkowie niemieli za dużo roboty z banowaniem, usuwaniem postów i ostrzeganiem użytkowników proszę o pisanie SENSOWNYCH postów, które coś wnoszą do tematu a nie postów typu "Jupi, Update, Hura", "Nareszcie", "Br?" albo postów ala "Jest po 22:00 a servery nadal off", "GDZIE TEN UPDATE", "Fri itams plx!!11!". Wieszok.
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 14-12-2004 o 20:47. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() JeJeJeJe ^^
Ale ql, tera niech tylko zrobią nowe serviki i będzie ostre PG ;d Aha i skill bary da się wyłączyć na 99%...
#17 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Chcialem tylko napisac ze wrescie dokonczylem newsa i napisalem go ladnie, na poczatku sie spieszylem
![]() Prosze o zachowanie spokoju! Jesli o 22 nie bedzie jeszcze update to bedzie pewnie 15-30minut pozniej! Tu chodzi o komputery a jak wiadomo z komputermi roznie bywa ![]() Bylbym tez ucieszony gdyby nasi kochani userzsy i gosacie nie zaspamowali nam forum bezsensownymi postami. Dziekuje za wyrozumialosc. I dziekuje jeszcze raz naszemu hostingowi dzieki ktoremu ta strona jeszcze chodzi bo inne [strony] w takich warunkach napewno by juz popadaly. ![]() Prosimy o wyrozumialosc jesli cos wolno bedzie chodzic, ale mamy teraz naprawde duzo gosci i jestesmy bardzo obciazeni... |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() po 1 chcialem podziekowac za odbanowanie ;]
A po 2 to najbardziej mnie boli ten anpis o hordach atakujacych miasta .. "Marzyłeś o toczeniu boju w obronie swojego kochanego miasta? Teraz będziesz miał okazje! Potwory atakują w losowych miejscach! Nikt nie jest bezpieczny! Jeśli usłyszysz sygnały straży zabezpiecz dom, schowaj żone/męża i dzieci w piwnicy a sam chwyć za broń i idź bronić swojego miasta przed hordami zła!" Bye Bye targanie lootu Bye Bye afk trening?? mam nadzieje ze to niebeda silniejsze potfory miz orc warriory i zwykle minosy bo jak chorda zerkow wleci do np abd to dziekuje za taka gre ! |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Vijeg
Profesja: Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nom nareszcie!! Co do skillbarow to da sie je wylaczyc wiec nie wiem o co chodzilo innym. Fajnie ze bede potwory same atakowac miasta...chociaz szkoda ze gs to nie gs a jakis patyczak ze poison spidery to scaraby ale w inny kolorze... Lecz ten update powinien byc udany nowe tereny... nowe potwory... i wreszcie ozdoby typu teleskop itd. Chociaz nowa Tibia coraz bardziej przypomina The Sims (ozdoby na sciany, obracanie przedmiotow, pokazane ile musisz jeszcze cwiczyc by zdobyc nastepny punkt umiejetnosci). Stara Tibia minela a nastal czas rozwoju.
![]() ![]()
#20 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |