|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
|
![]() Słyszałem że knight na takich skillach co paladyn wali o wiele gorsze hity
![]() Jeśli tak to dlaczego? Przecież knight żeby wbić dobre skille musi trenić o wiele dłużej niż paladyn i powinien chyba zadawać większe hity. Możecie mi to wytłumaczyć? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zależy jakiej broni używa-.- Palkowe bronie maja jakby troche wiecej ataku niz normalnie ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Wszystko opiera się o to, że bronie dystansowe częściowo/całkowicie/w jakiś sposób ignorują armor potwora (tak, jest taki). Bronie knighta nie. Na słabszych potworach nie ma to wielkiego znaczenia, ale im mob mocniejszy (a zatem przeważnie ma więcej arma) tym bardziej to widać. Dlatego żeby nie było za wspaniale to bronie paladyna kosztują, niekiedy mają potworny miss rate% i właśnie mają mniej ataku niż bronie knighta. Mimo to na silniejszych potworach paladyn bije wyraźnie mocniej.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo cipsoftowi sie zachcialo napisac skrypt ktory wlasnie wykonuje dany efekt jakim w tym przypadku sa mocniejsze hity przez palka
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
|
![]() ok dzieki za odpowiedzi
Chciałem zadać jeszcze 1 pytanie czy jak stoje i bije potwora to lognie mnie po 15 minutach? (np. monka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() nie lognie tylko dostaniesz kicka, bedziesz ciagle w grze ale chyba nie bedziesz atakowal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pustelniq
Profesja: Knight
Świat: Isara
![]() |
![]() wyloguje Cie
![]() ale co do tych broni to pallowi speary sie kończa, knightowi nie - to też jest wyrównanie profesji w pewnym sensie! pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manek On Guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 60