|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Cześć. Chce znowu zacząć grac w tibie. Na początek chciałem sobie zrobić run meakera. Expie i expie i nic :/. Folda, Amazon, zamek kolo ab. Gdzie expic aby szybko wbić 31lvl??
Ps. Plis nie piszcie : "opcja szukaj nie gryzie" lub "na tibia.pl masz poradniki" już dużo razy szukałem i nic a jak już coś znalazłem to mi każą z hmm biegać. Mam 15lvl eq to p set i dwarwen i dark helmet a różdżka to Wand of Dragonbreath. Gdzie/jak expic?? I w co inwestowac?? Ostatnio edytowany przez Adamurs - 14-11-2008 o 22:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2008
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
|
![]() Polecam roty w Venore i dwarfy soldiery poexpisz z 4 godziny to wbijesz 20. Możesz iść na zamek w Ab albo poexpić na Fibuli ale tam to raczej nie za dużoi botów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po 1. Nie graj w Tibie xD
Po 2. Jeśli już musisz, to polecam roty.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Koniecznie swamp trolle pod veno i ewentualnie amazon camp, (ale musisz robić lootbaga z sabre-12gp).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() ghoule na ghostlandzie, kings isle (ale tu jest problem bo ktoś musiałby ci wyczyścić drogę do family broch,sam nie dasz rady, ),dwarfy (bez guardow),
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() polecam stronkę www.tibiasoft.com
![]() ![]() na 15lvl możesz iść na roty (np. fibula), folda, duży amazon camp (ale tam dużo ludzi)