|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Jaki macie sredni hit? Wiadomo ze nie liczy sie podczas gry max hit na ktory patrza nam magowie placzac ze "walimy prawie za darmo", tylko ten sredni ktory nam wychodzi jak doliczymy pudla iskierki i hity za 15...
Podliczylem sobie sredni z Royal spear - wyszlo 79.. ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to chyba podliczyles srednia z 10 hitów...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() Średnia na 20 hitow wyszła mi 178. 119 rycerzyk 86/82
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Najpierw pasuje okreslic na ile szczalow ta srednia i w jakiego potwora nie? bo tak to ci nic nie wyjdzie z tego.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() ta "szczalow"
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up OMG xD Sry, zly wplyw "internetowej" pisowni, juz zaczynam pisac jak sie mowi
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() zapisywalem sobie hity na kartce i policzylem srednia arytmetyczna. srednia z ponad 40 hitow.
Calkiem ladnie ![]() ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Palki tyle nie wala? Tak to racja, wala wiecej.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 84 palladyn , 86skill, 50hitow z każdej broni:
Royal Spear: 154 E Spear: 172 AssStar: 302 190 knight, 99skill, 50hitów: SoV: 120 Emerald Sword: 130 Wszystko klepane na DL, palek jest duzo silniejszy, a knight nie bije za darmo... przeciez musial kupic/zbodyc bron. U mnie na serwerze SoV kupiony byl po 2kk, emerald z questa (400k). takze do palkow : za 2400k mozecie kupic 24tyś ass starów ... to bardzo duzo przekladajac na lvl ;] nie gadajcie ze expicie drogo.
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() uwzieliscie sie na expienie za darmo, wyrzuccie wszystkie pieniadze do rzeki, zostawcie sobie kompletne eq i zero potow, ciekawe jak dlugo i na czym poexpicie "za darmo".
"za darmo" u knighta ma znaczenie przy treningu na monku, za ktory knight w zasadzie nie placi. "za darmo" ma znaczenie przy expieniu na drobnicy ktora zrzuca wystarczajaco duzo fooda jednoczesnie zadajac niewielkie obrazenia, tak, ze do leczenia nie sa potrzebne poty. "za darmo" moze nas leczyc druid idiota, placacy sam za mana poty. Wszystko poza tymi trzema przypadkami jest kompletnym zaprzeczeniem "za darmo".
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 19-11-2008 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
![]() |
![]() @Vil
Powiem (napiszę) Ci szczerze że fajnym doświadczeniem byłoby grać w Tibię bez kupowania niczego. Wszystko zdobywać samemu... Super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie wiem jak wam wychodzą takie duże srednie hity, jakbym bił srednio 154 z royalek to wyrzucilbym do wody power bolty... A moze wy po prostu nie liczycie pudeł? Bo ja licze pudła i wychodzi mi z royalek 80
![]() Cytuj:
Nie zalezy mi na udowodnieniu ze palek jest hujowy tylko dowiedzeniu sie czegos;p edit: poszedlem na Hydry (wrazliwe na fizyczne). Nagralem sobie filmiki i pozniej zliczylem w arkuszu kalkulacyjnym. Sredni hit z royal spear na 75 ciosów: 128 Sredni hit z Enchanted spear na 61 ciosów: 118 Sredni hit z Power bolta na 49 ciosów: 148 tamta srednia z Rs ktora wyniosla 80 byla troche ściemniona jak widze teraz bo biłem z odległosci 1SQM wtedy. No i tamto bylo w cyklopy. jak ktos nie wierzy tym razem to moge dac te filmiki;p Wnioski: Enchanted najczesciej pudłuje ale ma wiekszy zasięg i dzieki temu częsciej bije. Power bolty prawie w ogole nie pudluja. Rski mialy farta bo zazwyczaj jest wiecej pudeł. zapraszam do polemiki
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 19-11-2008 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2008
|
![]() Knight, 29lvl, skill: 56
Srednia z 60 hitów z Bright sword w Cyce (licząc chmurki i promyki): 50.4(3) Ostatnio edytowany przez Dalin - 23-11-2008 o 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2008
|
![]() 33 Paladin, 70 Dist, 30 Hitów: (w dragi)
Royal Spears - 98 69 Knight, 75/73, 30 Hitów: (w dragi) Mistic Blade - 93 |
![]() |
![]() |