Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-11-2008, 12:53   #1
Kosinsky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2008

Domyślny Problem z rejestracją

Mam problemy z rejestracją. Podaję nazwę i maila, zaznaczam te 3 'ptaszki' i potwierdzam. W tym momencie powinienem otrzymać numer który mi się nie pokazuje. Co mam robić?
Kosinsky jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-11-2008, 13:02   #2
Ravioth
Użytkownik forum

Ravioth's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pustelniq
Profesja: Knight
Świat: Isara
Ravioth ma numer GG 3328941
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosinsky Pokaż post
Mam problemy z rejestracją. Podaję nazwę i maila, zaznaczam te 3 'ptaszki' i potwierdzam. W tym momencie powinienem otrzymać numer który mi się nie pokazuje. Co mam robić?

nie ma numeru zadnego, wybierasz sobie login + e-mail i ta nazwa to Twoj numer a haslo na e-maila dochodzi
pzdr
Ravioth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2008, 13:04   #3
Kosinsky
Użytkownik forum

Domyślny

Ale gdy wpisuję tą nazwę i hasło wyskakuje mi że jest zła nazwa choć wszystko mam wpisane dobrze

A dokładnie:

Invalid Account Name.

Ostatnio edytowany przez Kosinsky - 15-11-2008 o 13:06.
stary 15-11-2008, 13:18   #4
Pawciozz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Pruszków

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
Domyślny

Może ktoś ma taki sam nick jak ty?
Pawciozz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2008, 13:44   #5
Kosinsky
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawciozz Pokaż post
Może ktoś ma taki sam nick jak ty?
Nie ma takiej możliwości.

Ggy wpisuję jakąś nazwę i hasło bez sensy wyskakuje to samo, a gdy wpisuję jakieś cyferki to wyskakuje że numer i hasło są złe.

Czy może mi ktoś wyjaśnić co mam robić?
stary 15-11-2008, 13:45   #6
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Invalid Account Name to nie jest nick, buhuhauhauha. Podajesz zły account number, pewnie dodajesz do niego jakieś litery lub za mało cyfer. Jeśli nie znasz tak prostych haseł jak invalid account name to lepiej nie graj w tibie bo to gra anglojęzyczna. Na 100% zaraz powstanie temat jak przejśc tutorial No ale to nie jest temat żeby cię zbluzgać. Zrób sobie 7 cyfrowy login i podaj mail, na 100% będzie wszystko ok )
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 15-11-2008 o 13:59.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2008, 13:52   #7
Kosinsky
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Invalid Account Name to nie jest nick, buhuhauhauha. Podajesz zły account number, pewnie dodajesz do niego jakieś litery lub za mało cyfer. Jeśli nie znasz tak prostych haseł jak invalid account name to lepiej nie graj w tibie bo to gra anglojęzyczna. Na 100% zaraz powstanie temat jak przejśc tutorial No ale to nie jest temat żeby cię zbluzgać. Zrób sobie 7 cyfrowy login i podaj mail, na 100% będziesz wszystko ok )
Gdy zobaczyłem kto mi odpisał to myślałem że będzie to mądra wypowiedź. Szkoda że się myliłem, bo odpowiedziała mi osoba która chyba czytać nie umie. Jak już napisałem nie dostałem account number, ponieważ jak ktoś napisał wcześniej "nie ma numeru zadnego, wybierasz sobie login + e-mail i ta nazwa to Twoj numer a haslo na e-maila dochodzi
pzdr"

Więc proszę o to by wypowiedziała się osoba która umie czytać ze zrozumieniem.
stary 15-11-2008, 13:58   #8
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Nie, napisałeś, że wszystko wypełniasz i powinien ci się pokazać numer jak przed zmianą. Nie pisałeś, że nie przyszedł ci zaden mail. Podajesz Account Name (czyli twój login do tibi) i email na który przychodzi ci hasło. Logujesz się na login i password z maila i tworzysz postać (na tibia.com) Gdzie założyłeś maila?? Może za krotko czekasz i jeszcze nie doszedł?? Czasem potrafi nie dochodzić przez kilka godzin. Odczekaj jakiś czas i napisz co się dzieje
@Down
O.o
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 15-11-2008 o 14:16.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2008, 14:09   #9
Kosinsky
Użytkownik forum

Domyślny

Ok już wiem co się stało.
Ja jestem "sezonowym tibianinem" i gram 2 razy w roku po ok 2 miesiące i potem oddaje konto. Na kompie miałem starą wersję przez co nie mogłem się zalogować. Temat do zamknięcia.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania