|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie, dzisiaj znalazłem bardzo fajnego moda do gier o nazwie enbseries który znacznie poprawia/usprawnia i dodaje efekty do gier w dx9. Ściągnąłem i pierwsze co mi przyszło do głowy, to odpalenie Tibii. Z następującym wynikiem:
Przed odpaleniem moda graficznego: http://i35.tinypic.com/5fgj9j.png A tutaj macie po: http://i34.tinypic.com/iwm4nm.png Co myślicie o takiej trochę nowszej i odświeżonej grafice ? Więc jednak da się upiększyć silnik tibii. Wina leży niestety po stronie Cipsoftu, zainteresowanym mogę podrzucić instrukcję (Nic trudnego) i linka do oficjalnej strony z modem, chciałbym wiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat tejże grafiki. Wg mnie, bardzo ładnie został wykonany bloom, domki mają fajny połysk, jest bardziej jasno, przejrzyściej i kolorowo. Pozdrawiam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Co to ma być?? Kilka jaśniejszych miejsc i to ma być super??
Wedle według mnie, to ssie... I to nie jest mod tylko zwyczajne gówno, tak można to nazwać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No... lepsza... ;d
Ale trzeba przyznać, że te efekty świetlne na krańcach okienka Tibii dają efekt czyde! Chociaż jeśli ktoś woli taką trochę bardziej cukierkową grafikę to mu się przyda. ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Prawie jak HDR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Równie dobry efekt da regulacja jasności monitora...
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() @up : to samo chcialem napisac..
Cytuj:
Gdyby chodzilo o grafike musial bys edytowac tibia.spr a nie skorke zmieniac ( zreszta i tak gowno zmienione ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Wygląda jak monitor z nierównomierną jasnością. W rogu ciemno a zaraz obok jasno aż do przesady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT: Macie kolejne skriny: Przed: http://i35.tinypic.com/14aacqo.jpg Po: http://i34.tinypic.com/o6kw9y.jpg @UP: Od moich ustawień monitora wara ![]() Ja - będę widział jasno Reszta - oglądająca skrina, będzie widziała normalnie. Ostatnio edytowany przez Fallord - 18-11-2008 o 16:15. |
|||||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
![]() |
![]() No to po co dajesz mody to takiej gównianej gry??
[Bez obrazy, chodzi mi tu o grafikę, dźwięk (którego i tak nie ma), i jeszcze pare innych bzdetów] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() lol omg ty to nazywasz lepsza grafika ... omg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() szkoda ze bullet time jeszce nie wymysliles ; |
![]() |
#14 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Efekt nie jest ładny... Obraz wydaje się nieostry i dość mocno męczy wzrok. Niektóre miejsca wyglądają jakby były przepalone (nie wiem, czy można tu użyć tego pojęcia). Być może w innych grach ten mod poprawia grafikę, w Tibii jednak jeszcze ją psuje...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Lipsko
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 1. Non-sens krotko mowiac.
2. Gratz tytulu tematu - robi nadzieje ![]() 3. Rozwijajac punkt 1, ja bym tego "lepsza grafika" nie nazwal. Wszystko po staremu, oprocz tego, ze miejscami obraz jest wyblakniety. Takie efekty to ja mam czasem po praniu jak mi sie proszek nie zgra z pralka ![]() ![]() ![]() 4. Tego forum tym nie podbijesz 5. Nie probuj przekonywac ludzi do tego "cacka" - nic ci to nie da, a mozesz zostac "zbluzgany" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Dolny Śląsk
Profesja: Rookstayer
|
![]() Piękne.. mogę sobie rozjaśnić monitor albo wlać płyn do naczyń do oka i uzyskam taki sam efekt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() zajefajny ten wasz oro nowy "laj" tibi a tak btw to kto wie ze modyfikacjia klienta jest nielegalna w swietle praw tibijskich? ; o
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Dolny Śląsk
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Eee....Tak widzę kiedy jestem nawalony
Wg.To tylko rozjaśnienia i nic WIELKIEGO #Down 29.12.1994 -.- A zresztą co wiek ma do picia?
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 05-12-2008 o 19:49. |
![]() |
![]() |