|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Zamieszczajcie tu swoje nicki na Skypie wtedy bedziemy mogli sie porozumiewac glosowo. Najlepiej jakby wszyscy podawali swoje nicki bo wtedy
gdy bedziesz chcial pogadac z jakism uzytkowanikiem forum a gg ci nie wystaracza (bo jestes za firewallem) zadzwon do niego na skypie! Moj nick: acid_kamil Nie masz skype'a? Sciagnij i zaloz ! www.skype.prv.pl
lol Ostatnio edytowany przez K-ostry - 17-12-2004 o 16:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jest pare problemów, Skupe jest mało popularny...
<instaluje na nowo Skype i szuka mikrofonu w szafie> Oraz to, że jak tu podam swój nick na skype to odrazu dostane 20 msg z n00bowskimi pytaniam...
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Oj chyba coraz bardziej popularny...
Poza tym wątpię, żeby ktoś tu podał nicka (a może się mylę)... ![]() ![]() Poza tym, obawiałabym się tego, o czym wspomniał Wieszok (ci, co mają gg w profilu często mogą się o tym przekonać). ps. niedługo pewnie powstanie temat "Dlaczego nie powinno się podawać nicków na skype na forum" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() kiedyś miałem nicka "krzysiek_julera" ale nie wiem czy mam to konto jeszcze
![]() zaraz założe konto i podam nicka ![]() <edit> teraz mam joey92 Ostatnio edytowany przez joey - 18-12-2004 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @Obłędny Rycerz
Racja, racja... jeśli rzeczywiście stanie się to popularne wśród użytkowników forum, trzeba będzie nagrywać wszystko... ![]() I później powstanie temat "Najśmieszniejsze rozmowy, czyli noob potrafi" ![]() Ludzie będą w nim zamieszczać co lepsze "kwiatki" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No niwiem czy taka szkoda z tym archiwum. Dlaczego ??
Np: Gadasz z kimś przez około 2h (niemówić, ze się nieda, bo jak wlecisz w ciekawy temat to można przegadać godziny) i potem masz na dysku plik "rozmowa***.wvm(czy jak tam jest zakończenie dla windows media playera) który ci zajmuje 1/4 GB...
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ludzie Pomuzcie mam SKYPA i nie wiem dlaczego ale nie slychac mnie po drugiej stronie pomuzcie !!
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj nick na skype - tibiomaniac
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() moj nick to Racont
|
![]() |
![]() |