|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Infernal
Inferna Witam serdecznie! ostatnio na serwerze inferna powstał nowy Team, Infernal, zapraszamy wszystkich nowych członków! Pewnie wielu już nas widziało nie jesteśmy jeszcze jakimś bardzo potężnym ugrupowaniem, lecz kilkanaście razy udowadnialiśmy ze razem jesteśmy w stanie zdziałać cuda ... Rekrutacja: Aby się dostać wystarczy wysłać ten formularz do mnie na gg Imię : xxxxxxxxxxxx Nick postaci : xxxxxxxxxxxx lvl : xxxx Dołączają do Infernal Team akceptujesz Regulamin Teamu! Kontakt z Liderem : Nick : Sebek Drucio GG : 9682927 Kontakt z Vice Liderem to ja Nick : Ziomist GG : 10283832 Lista członków: Lider : Sebek Drucio Vice Lider : Ziomist Członek : Regulamin : 1. Należy wykonywać wszystkie polecenia Lidera! 2. Gdy nie ma Lidera należy wykonywać wszystkie polecenia Vice Lidera! 3. Gdy nie ma żadnej osoby powołanej do dowodzenia ekipą, możecie wybrać samemu osobę dowodzącą. 4. Nie wolno atakować swoich towarzyszy! 5. Nie wolno ruszać ciała z miejsca gdzie osoba zginęła, loot zawsze jest dzielony. 6. Nie ma obijania się, nie walenia, stania obok z powodu dzielenia EXP'a wszyscy mają walczyć! 7. Nie ma chamstwa! Jak widzisz kolegę w potrzebie pomagasz mu! Zastawiasz go swoim ciałem! 8. Nie wyklinamy na innych członków ekipy! Za złamanie jakiejś z zasad groźi wywalenie z Ekipy! Scioglem troche a nawet wiekszosc z innego teamu |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Na moje oko nie ten dział -.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() Bez urazy, ale szału na Infernie to wy nie zrobicie-jeden ma 17 kont w tym max 16lv a drugi jeszcze gorzej...
Nie ten dział-założyłem już wcześniej temat o Infernie w właściwym miejscu i tam proszę pisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() new pro pk team : D powodzenia ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Wy sobie żarty stroicie?
Dobre sobie!
El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. |
![]() |
![]() |