![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Sytuacja jest taka : wczoraj w nocy ok 12 skillowalem sobie moim knightem .
jest mój 1 knight więc nie jest jakiś zajefajny ale jest , jego skille byly w tym stylu lvl;10 sword fighting :26 shiedling:24- moge sie mylic co do skilli ale roznica jest +/- 1 . Wchodze sobie na niego dzisiaj rano i patrze : lvl 9 sword 20 i shielding 20 . No i co to ma K@#$% być ? nie po to skilluje żeby mieć takie niespodzianki... Wiem , że tego nie da się odwrócić ale czy zna może ktos jakiś sposób żeby tego uniknąć w przyszlości ? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kur... to samo mam !!!!!!!!!!!!!!! to co wczoraj wbilem dzisiaj nie mam tego... Selnolem itemki i mam je teraz w dp hehe szkoda ze tego nie bylo jak padlem od ravena
![]()
By life continuously, always to the end Ostatnio edytowany przez 19Darmi92 - 06-12-2008 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dreamland Traveler
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
![]() Dec 06 2008 -
We have had to reset the game world Azura to the state of Dec ... We have had to reset the game world Azura to the state of Dec 5 2008, 09:00 CET due to a technical problem. Please excuse the inconvenience. To jest cofka waszego światu-Azury Temat do zamknięcia?