![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Mam pytanie do forumowiczów, szukałem ale żadnego poradnika do aktualnej tibii nie znalazłem. Nie dawno zacząłem grać swoim palkiem, okazało się że w depo nic nie ma, a char goły. Ale cóż różnie w życiu bywa. Tudzież nasuwa się pytanie, gdzie mogę efektywnie zarabiać pieniądze bez większego łejstu palkiem. Mam p seta i rski ;p 110 rp 94 dysta
@Aphino Czytanie ze zrozumieniem plaaaxxx ;\ WIEM gdzie mam expic, ale do tego potrzebuje pieniędzy na assasinki, dlatego zadalem to pytanie.
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 06-12-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() lvl? pacc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie ten dział...
A poza tym jest temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 #Down Zły? "O miszczu oświeć mnie co zlobiłem nie tak?" I tak poczułem się fajny wiesz?Fajne uczucie ale ty tego chyba nie doświadczysz. Dobra mój błąd, ale i też zły dział...
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 06-12-2008 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
|
![]() Dragi, małpy, lizardy, cyclopolis, jak bedzie wiecej kasy to dl
@up Mądry się znalazł, poczułeś się fajny? Poza tym podałeś zły temat o mistrzu! \o\ Mu chodzi o zarabianie (jest temat o zarobkach ale i tak twój błąd) Ostatnio edytowany przez Maciekxd - 06-12-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Piraty, Barbarian Camp (duży ofc), Culty w Liberty Bay (po update będzie można sprzedawać voodoo dolle), Dragony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() mint troche przereklamowane wg. mnie... Spróbuj na OF ... robiąc lootbaga, wyciągam 15k dziennie... mało, ale lepszego sposobu nie znam...
down@ wiesz, Premium Palkiem nigdy nie grałem, więc zasugerowałem Of'a, przynajmniej ja tam zarabiam... no trudno... prosze o zignorowanie mojego postu
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 07-12-2008 o 21:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Na lizardach jak jest mało ludzi, to te 15k da się zarobić w godzinę (zbierając skóry). Na Barbarian campie ok. 12k, jak jest się we dwóch i ma się przeciętne szczęście do loota. Więc ten OF nie jest taki fajny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() polecam też stone tomb za sc na parterze i na -1 sporo tam mumi z ktorych leci sporo kasy i csow z ktorych leca two handed swordy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() jesli masz plate seta i rski to tylko barby i lizardy, nie wiem dokladnie jak tomby bo sie na nich nie znam,
ktos tam wyzej pisal ze malpy... malpy? byles tam po upie? a jesli byles to byles przed upem? widzisz roznice? wlasnie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() up@ diesel ?
oby po tym upie nie zgwałcili loota z barbow albo z lizardow tak jak zrobili to z malpami |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, byłem po upie, byłem przed upem, ostatnio (4 dni temu) tez tam byłem, i w godzine wyciągnąłem 9 k. 4 k z wand of decay reszta to kasa i plate armory, ape furów nie liczyłem. Mało? Jeśli tak, to czemu wciąż biega tam sporo 80+EK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() Małpy ,Lizardy i Barbariany według mnie na tym najlepiej się zarabia
![]() a z innej beczki powiedzcie mi ile wy zarabiacie na (h) nie licząc lota tylko sama kasę na waszych miejscówkach do kasy