|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Witam, dawno mnie nie było w Tibii dużo się pozmieniało.
Chciałbym na początku zapytać czy ten zimowy update wpłynie w jakis sposób na profesje Druida? Aha i gdzie bym mógł expic 38 lvl Druid tereny pacc? mam 110 k ale nie chce wastowac wszystkiego. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Wpłynie, ale nie tak znacząco jak ten ostatni. Druid dostanie jak każdy party buff, który w jego przypadku będzie działał na zasadzie Mass Healing oraz możliwość, a raczej jej brak noszenia lepszego sprzętu tj. mpa, dsm, g legi itp. Pomijając te 2 aspekty nic się nie zmieni (o ile mi wiadomo).
Co do expa polecam Piratów, Scaraby, Tomby oraz hunty z kolegami (hydry przede wszystkim). *edit Piraci - tutaj to chyba nie muszę opisywać. Scaraby - j/w. Tomby: Omruc -2 przed tp, Bw -2, Ancient Ruins -2. Ostatnio edytowany przez Voniek - 09-12-2008 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Chodzież
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gumel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 84
Skille: 9*/7*
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Exp przynajmniej na piratach jest bardzo dużo w zależności jak szybko bedziesz je zabijał mi tam bardzo dobrze sie expiło nie wiem jak inne profesje (sorc, druid,pall) ale widzialem ze biegali i nie źle sobie radzili, wiec mozesz tam sprobowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Topic
Jak koledzy wyżej polecam piraty scaraby no tomby tez mogą być i jakieś d lair najlepiej w edron a jak nie tam to venore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Imię: Ave Han
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kwiaty zła xD
Świat: Nerana (sux)
Poziom: 49
Skille: 73/72