|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Baku Parkour
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 10
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Mam taki problem, i moze wy mi doradzicie bo sam nie wiem do jakich skilowtrenowac., czy do 60/70/ czy moze 80 i potem zajac sie expem i questami. Jesli masz taki sam Problem tez Mozesz tu napisac Napewno ktos Odpowie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Polecam od razu 120/120
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
![]() Następnym razem napisz, jaką grasz profesją ...
![]() Paladin: Jak masz na kamienie, to domęcz te 80, a późniejsza gra będzie tylko przyjemnością =] Knight: Na start przyda się chociaż 50, jak dobijesz z 30 lvl i zdobędziesz w miarę dobre eq, to do 70 (lub jeśli jesteś cierpliwy to 80) na slimach, a potem skilluj jak uważasz, że mało hitasz ![]() @up Bardzo byś mu pomógł, ale jednak to nie jest forum.otees.br tylko forum.tibia.pl =/ @down To samo co do Bloodwyna. PS Ludzie, kto tu się czepia o burdel na forum? Czemu się wkurzacie, że wszędzie pełno newbie? A jak ktoś już założy temat to tylko "Było" "szukaj" itp. a jak sie znajdzie temat to tam tyle jest spamu że NIC się nie da odczytać...
xD Ostatnio edytowany przez Hawusss - 10-12-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2008
Lokacja: Far-Far-Away
Stan: Na Emeryturze
Imię: Devon~~~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 97
Skille: 86/61
Poziom mag.: 16
|
![]() leprze bendzie od razu pięńćset na czteryzta
Ostatnio edytowany przez Ykero - 10-12-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Skierniewice
Imię: Gavaxer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 111
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja moją postacią w opisie mam skille 78/77 i robie do 80/80 lecz widząc po Twojej postaci masz narazie małe skille i zrobienie bynajmniej 70/70 będzie dla Ciebie nie lada wyczynem.
Ja z mojej strony proponowałbym jednak dotrwać do tych 70/70 i zająć się expem bynajmniej do jakiegos 30-45 lvla i dotrenić do 80/80 lub wyżej lecz wątpie by Ci sie chciało bo jest to żmudna i ciężka robota ;/ No niestety. Po 80/80 praktycznie nie masz juz co skillować, gdyż rośnie to bardzo wolno i wg. mnie szkoda tracić czasu na dalsze skillowanie. To jest moja propozycja i ktoś z użytkowników może się nie zgadzać ze mną więc posłuchaj też innych odpowiedzi.Pzdr
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Są już podobne tematy, więc ten pewnie zamkną.
A tutaj żeby nie było offtop'a: _/ Skilluj do 60 na 20 lvl, nastepnie exp do ~30 na ef i tak zbieraj na eq i potem skilluj na slimach z tym dobrym eq do skilli ~75/80 wtedy kup pacc i "rup pe-gie" Od jakiego lvlu i skilli mogę chodzić na: Fibula-Rotworms. Elf Fortes. Mintwalin. Lub na jakąś dobrą miejscówkę, żeby nie było waste i ryzyka dead'a dla knight'a 15/20lvl i skill 50~. Ostatnio edytowany przez Insek - 10-12-2008 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
![]() Mint to dla 20 knighta pewny dead.Tam potrafi Ci wyskoczyć kilka guardów + archery + magi...
Myślę, że najlepsze by były roty na fibuli, ze skillami 50/50 spokojnie dasz rade ;] Z EF'em to nie wiem ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() nie opłaca sie miec wytrenowanych skilli np. 75/75 na 15 lvlu łatwo wtedy paść a skille lecą w dol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Poradniki pls...
![]() |