|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() [ALIGN=center]Zdjęcia od Xaviera. [/ALIGN]
Na życzenie jednego z moderatorów, zamieszczam tu zdjęcia z moich polowań, które znajdują się już na tibia.gery.pl . Będą to tylko polowania, a na tibia.gery.pl są zdjęcia różne. UWAGA! Oczekuję TYLKO komentarzy do zdjęć. Wszelkie pytania zadawaj przy użyciu prywatnej wiadomości. Jeśli nie widzisz zdjęcia, znaczy to, że został przekroczony limit transferu i należy spróbować później. FOR MODs! Wszelkie posty nie stosujące się do podanych zaleceń proszę kasować. No to zaczynamy. Lunara, poh, wczesna poranna godzina, mało ludzi, full respawn. Tak jest zazwyczaj więc nie ma na co czekać, trzeba walczyć o przetrwanie. Jak widać nic wielkiego nie może mi się stać, bo zawsze mam przy sobie podręczną apteczkę. No chyba, że lag... Gsów też pełno, oto jeden z nich. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A teraz zdjęcia z mojego pierwszego polowania na dragon lorda.
Cała ekipa w komplecie. Można iść. Ten pan na dole po lewej to Atomic man. A wszyscy się cieszą bo jako jedyny miałem łopatę. Trzeba było przejść przez korytarz pełen ognia, bez vity się nie obyło. A oto już nasza pierwsza ofiara. I druga, tym razem pod ziemią. Na tym zdjęciu widać wystrzały moje i Cycobujcy. Smok odpowiedział ogniem (dosłownie). Zielonych jaszczurek też było pełno. W niektórych miejscach nawet dwie na raz. Z całej wyprawy zdobyłiśmy tylko dragon shield, który jest widoczny na tym zdjęciu, nie moja wina że koledzy chcieli się pochwalić ekwipunkiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Szara eminencja
|
![]() Pierwsze zdjęcie jest moim ulubionym spośród wszystkich Twoich zdjęć, jakie widziałem, za sprawą 'podręcznej apteczki'.
![]() Jestem ciekaw, jakim powodzeniem temat ten będzie cieszył się tutaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A oto kolejna porcja screenów, tym razem (mini) polowanie na black knighta. :rolleyes:
Szliśmy taką grupką. Usłyszeliśmy pokrzykiwania rycerza, a Grobyc już wczuł się w klimat. Pod pokojem z bk czekały na nas beholderki. 3, 2, 1, i wchodzimy. Myślałem, że okaże się godniejszym przeciwnikiem, a my dosłownie zmietliśmy go z powierzchni ziemi. Blocker zużył 2 uhy. Przy okazji odwiedził nas Potfur, który polował sobie na bh i przyniósł nam rybki (makrole - złowione przy użyciu makro ![]() Umieraliśmy z nudów, bo respawn bk trwa 8-15 minut, ale w końcu usłyszeliśmy go ponownie. Loot był powalający: 2 brown breads, 2gp oraz lina. Znudzeni, ale usatysfakcjonowani pożegnaliśmy się i poszliśmy spać. Na drugim bk, nasz bloker nie zużył run leczących. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() coll zdjadka oby tak dalej
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() Pierwsze screeny na ktorych widze jak Atomic Man blokuje, tak zawsze tylko widzialem jak Cycobojca blokowal
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Xavier ss sa super ale mam jedno pytanie czy u wrzystkich jest tak że na tibia gery (forum) niemogą wejść?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Dosyć ciekawe zdiencia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() A więc... zdjęcia dobre, nie rewelacyjne, bardziej zadowoliłby nas filmik, ale i tak daje 4.5/6
|
![]() |
![]() |
#13 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Bo pojawiaja się "chronologicznie" - <szepcze> będą tez demony i behemothy xD Bardzo ładne screeny Go go Xavier ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Fotki sa spoko sam bym sie przeszedl na takiego hunta (dl) tylko slaby loot mieliscie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Fajne ss :-) bardzo mi sie podobały ! ps jakie masz skile >>>??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Klask!Klask! Wyśmienite ss'y. Oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Screeny są fajne tylko powiedzieć gratz.Ale co do loot to mieliśćie pecha,ale nei łamać się będzie lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Stary Ulderek's Rock (teraz jest zmieniony po updacie).
Wyszliśmy taką gromadką. Przed fortecą nadknęliśmy sie na stadko tłustych prosiaków. Największe zamieszanie było przy bramie ale jakoś sobie poradziliśmy. Znaleźliśmy sklep ze śmieciami (tak było napisane na tabliczce). Najsilniejszy stwór jaki tam mieszka to ork lider i to nie jeden. Osobliwie wyglądał sklep magiczny, szkoda, że bez sprzedawcy. Zeszliśmy do podziemi, ale wszędzie było pusto. Najważniejszy w całym mieście punkt to... Niestety nie mieliśmy kubków. A ten obrazek tak sobie. Pokazuje język trzem zerkom a one mogą tylko patrzeć. Na koniec mała zadymka, a zaraz po niej druga, z której wracaliśmy w czwórkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest na lunarze pewien rycerz z którym wiążę wielkie nadzieje. Tymczasem jak tylko czas na to pozwala chodzimy na smoki, czy obok kaz, czy to w thais.
To polowanko było jednym z udanych, wyszliśmy bogatsi o plate legs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tym razem w składzie: Cycobujca, Drool, Sir Kubax, Atomic man, Narril oraz ja wybraliśmy się na warlocki na północno zachodnim wybrzeżu Edron.
Niektórzy mieli ślimacze tempo więc trzeba było na nich poczekać. Chwilę później przemierzaliśmy juz podziemia w pełnym składzie. W niektórych miejscach było gorąco, szczególnie wtedy gdy potwory nie atakowały blokera tylko na przykład paladyna. Zanim się rozstawiliśmy byliśmy zmuszeni do zajęcia się panem, który widocznie nie zamierzał czekać. A tutaj już po rozstawieniu, nasz pierwszy warlock. Z pierwszego warlocka wydobyliśmy skull staff. Oto przykłady dwóch bojowych zaklęć warlocka. W niedługim czasie mieliśmy już dwa skull staffy. Podział doświadczenia przedstawiał się mniej więcej tak, tylko że to jeden z niewielu obrazków gdzie Cycobujca dostał mniej ode mnie. Ogólnie jestem zadowolony. Oto podsumowanie: zabite warlocki - prawie 20 zabite herosy - ponad 30 zabite inne - setki loot: 2 skull staffs, war hammer, black shield, blue robe, mind stones, wand of might, stone skin amulet, energy rings, strange symbols, life crystals, lyres, black pearls, red roses, garlic amulets, i inne... |
![]() |
![]() |