|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Nie mogę nic znaleźć, szukałem w google ale bez rezultatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja osobiście nie widziałam żadnego poradnika na temat pvp-enforced, nawet szukałam dla ciebie, że by ci pomóc ale nie znalazłam nic, myślę, że liczą się umiejętności, ale to tylko moja myśl
![]() aa, ale najważniejsze to, że by nie botować ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lantoria - 15-12-2008 o 14:38. Powód: Musiałam coś dopisać |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() O co tu jest do tłumaczenia, najlepiej unikać przebywania w mieście po wyjsciu z rooka bo tam takie kozaki na 20 lvlach zabijaja 8 lvl ( sam kiedys zanim doszedlem z temple do dp padlem 2 razy ) i expić na expowiskach rzadko odwiedzanych lub takich gdzie niedaleko od nich jest pz )
No i oczywiscie nawet na niiiskim lvlu nosic troche potow zeby zdazyc uciec, i oczywiscie trzeba MYŚLEĆ, nie ładować się do trapów zamiast w głąb kopalni ( w objecia smierci ) uciekać do wyjscia...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Xiuek
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() No dokładnie. Ja próbując wbić level PKując owszem wbiłem z 9 na 11 w teamie, jednakże potem PKując spadłem na 8 i postanowiłem wbić lvl na potworach i na rotach w Darashii udało mi się wbić 17 ani razu nie padając Xd
|
![]() |
![]() |