|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Chciałbym zapytać doświadczonych graczy od kiedy opłaca mi się kupować błogosławieństwa?
Moja postać to Royal paladyn na 50 levelu na Antice, skile 83/67 i 16 mlvl:/. Nie wiem czy opłaca mi się kupować, ponieważ 50k to troche dużo jak dla mnie... a level odrabiam dość szybko, gorzej ze skilami. Prosiłbym jeszcze o napisanie co dają poszczególne blessy. Z góry dziękuję! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Według mnie już nawet przy 40 lvlu i takich skillach opłaca się kupować blessy.
Bless daje - tracisz 1% mniej doświadczenia, skilli i mlvlu ( niepewne) 1% mniejsza szansa na upuszczenie przedmiotu
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Ja ino kupiłem cały zestaw blessów dopiero na 60 lvl i uważam, że jest to odpowiedni czas na kupienie ich. Na 40 lvl jeszcze łatwo odrobić straty~
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Jak to ZESTAW Blessow ? Jak to dziala wlasciwie. Mozna kupic w AB ? Wiem ze mozna kupic w Thais w swiatyni czy gdzies tam. Jak to dziala (kosztuje chyba 10k jeden) i co daje dokladnie
![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 18-12-2004 o 22:50. Powód: Literowki Kuuurna.. ALe ja przynajmniej poprawiam a nie jak wy NOOBY ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() wedlug mnie blesy oplaca sie kupic w momencie kiedy tracimy wiecej niz jeden lvl.Wtedy jest to oplacalne i oczywiscie staramy sie jak najmniej padac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ile blogoslawienst mozna wykupic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Max można kupić 5 blessów:
4 FACC: Ab, Thais, Carlin i Kazz 1PACC: Eremo Bless kosztuje 10k (5*10=50k) i można kupić co deda. 1 Bless = -1% mniej przy dedzie, 5bless + promo = 2% expa przy dedzie stratu.