Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-12-2008, 22:40   #1
Krakoww
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Melixaro
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Domyślny sorcerer i magiczne zeczy

witam mam pytanie czy te magiczne zeczy ksiegi spirit coaki i hat of the mad jak nam dodaja mg lvl to jak nam rosnie jego szybkosc jak podstawowy czy jak ten z dodanymi zeczynami np.
mam 30 mg lvl kupuje ksiege hotm i spirit coaka wiec mam 33 mg lvl i szybkosc mg lvl rosnie mi jak 33 czy jak 30? bo niewiem czy sie to oplaca nosic czy nie mogl by mi ktos to wytlumaczyc bo jestem anty do tych zeczy co dodaja mg lvl i niewiem ;P a tak z innej beczki padlem dzisiaj na 49 ms kombo na 2 dragonach polecialo mi demon shield b robe b legi i stwierdzilem ze sorc druid nie musi miec rare itemow p legi bohy wand i niewiem spirit coak i inne zeczy co mg lvl dodaja czy normal jak myslicie? i co myslicie o tych zeczach jak to rosnie?
Krakoww jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-12-2008, 01:36   #2
Bordo
Użytkownik Forum

Bordo's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
Domyślny

OMG OMG OMG! <szok>

<zawał>

10 minut później...

Kyrie Eleison!

Po pierwsze, naucz się używać znaków interpunkcyjnych, bo mało komu chce się domyślać o co Ci chodzi w Twoim wymamrotanym i pomieszanym zdaniu.

Po drugie, jak wstaniesz dzisiaj rano to idź grzecznie do pokoju rodziców, zapukaj, i powiedz mamie żeby powiedziała Gwiazdorowi, że chcesz dostać słownik ortograficzny pod choinkę.

Po trzecie, jakbym był wredny to bym Ci nie odpowiedział, ale z racji tego, że idą Święta będę dobrym wujkiem i Ci pomogę...

M level rośnie tak samo jakby rósł bez ekwipunku dodającego - czyli jak masz 10 m lev i zakładasz coś tam co dodaje 3 mlev (tak dla formalności: masz wtedy 13), to on i tak rośnie w tempie takim jak na 10. Co do ekscytującej śmierci na smoku... Blue Robe, Blue Legs i Demon Shield to nie rare itemy. Dla MSa takie EQ jakie Ci poleciało jest raczej optymalne, ale skoro padasz na combo, to Crown Helmet, Dragon Shield, Blue Robe, Plate Legi i BoHy w zupełności wystarczą.

Pozdrawiam, i pamiętaj o słowniku.

... Lubię mangę. A Ty? : ]

Zależy mi na Twojej opinii na mój temat.
Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz.
Bordo jest offline  
stary 22-12-2008, 16:11   #3
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Ja od siebie tylko dodam że temat mógł by się nazywać "Użytkownik i magiczny słownik języka polskiego".

Ps. do zamknięcia =P

Pozdrawiam =]

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania