|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gdzie mam skillowac Knightem do skilli + 50 ??? (jestem teraz w Carlin)
Prosze wklejać screeny żebym mógł sie bardziej dowiedział ~Gdzie, Co i jak~?? Czy Knightem będe mógł dużo zarabiac w loot bagach... Ludzie muwią że tak ale nie którzy że nie... ![]() Jesli chciał by mi ktoś pomuc prosze pisać na tym POśCie Prosze wklejać screeny żebym mógł sie bardziej dowiedział ~Gdzie, Co i jak~?? Sprzedam NG Bota (Galana) za Gp... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Na początku chyba trolle, a potem dwarfy/roty. Jeśli dwarfy to polecam browar w Kazordoon jeśli na Twoim świecie nie ma tam zbyt wielu ludzi. Co do lootbagów to tak, można na nich dużo zarabiać ale myślę, że w Twoim wypadku nie ma sensu. Knight wystarczajaco dobrze zarabia podczas expienia (jeśli robi to z głową), a capa ma stosunkowo bardzo dużo więc lootbag nie będzie potrzebny.
I regulamin tego forum zabrania pisania o botach, a już w ogóle ich reklamowania, więc zedytuj posta - to tak na przyszłość.