|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
Lokacja: Jwrz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 32
Skille: 24
Poziom mag.: 34
|
![]() Witam,
Mam taki problem brat menda jedna odinstalowal mi tibie i nie moge jej zainstalowac ponownie takie bledy mi wyskakuja: ![]() ![]() Pzdr |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() eh... dobra coś tam o plikach ble ble.. próbowałeś ściągnąć jeszcze raz Tibie?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Skoro pisze, że plik istnieje to spróbuj tak:
1. Wejdź w lokację gdzie masz zainstalowanego klienta (np.: C:/Program Files/Tibia) i znajdź tam Tibia. e x e i spróbuj uruchomić. Może brat usunął tylko ikonkę? 2. Jak się nie da, to wejdź tam gdzie jest zainstalowana Tibia, usuń ten folder ("Tibia"), i spróbuj zainstalować. Jak to nie pomoże to nie mam pojęcia. Napisz jak Ci poszło ^^ @edit Albo tak jak kolega wyżej mówi, ściągnij jeszcze raz instalkę i spróbuj.
![]() ... Lubię mangę. A Ty? : ] Zależy mi na Twojej opinii na mój temat. Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz. Ostatnio edytowany przez Bordo - 26-12-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() Wiadomo
jak nic nie pomaga? to FORMAT XD moze masz za slaba karte graficzna lub ramu brak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Btw. Czytanie ze zrozumieniem, on miał już tibię, brat mu usunął, a jak chce zainstalować to mu błędy wyskakują. @ A może spróbuj zainstalować tibię na inną partycję? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera