![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam,
mianowicie co lepiej używać? Avenger'a vs Justice Seeker + MMS ?? Z opinii znajomych wynika, że lepiej ave gdyż ma tyle samo obrony co MMS...nie do końca wiem, czy jest to prawda. Z góry dziękuję, Nyksus
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Future
Świat: Iridia
Poziom: 84
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() justice.def + mms.def = wiecej jak sam def avangera
Pozdrawiam, Duda1992
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze preferowałem shield+broń jednoręczna ponieważ wtedy rośnie i shielding i melee fight,a wcale hity miedzy ave a jus~ nie są takie większe ;\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Niedawno był taki temat i doradziłem tak:
Justice Seeker to zdecydowanie lepszy wybór. Jeszcze zanim stworzony JS używałem Avengera i nie narzekałem, bo wiedziałem, że lepszy jest dopiero SoV ^^ Jednak jak już zacząłem używać JS to nie wymieniłbym go na Avengera... JS jest moim zdaniem dużo lepszą bronią, ale jeśli walczymy z potworami, które mają słaby def., i walczą magią to jednak doradzam Ave~
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2008
|
![]() Ja wybrałbym Just~ ponieważ można nosic i tarczę , ja niestety go nie nosze bo bym musiał nosic i aola ;[ Ale jak chodzę z ave to nawet drag za (prawie) każdym hitem wali mi z łapy po 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: niemam gps'a
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Polecam Js'esa + Masterke.
Fakt Bedziesz mniej walil,ale waste tez sie obnizy. Najlepiej jak bys mial z anni SoV-a lub pozniej Emerald Sworda z Inq.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Czestochowa
Imię: Roxi Gevon
Profesja: Knight
Gildia: Brothers Of Fire
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Bylo gdzies w jakims poradniku napisane, ze potowory ktore uzywaja tylko walki wrecz uzywa sie broni 1recznej + tarcza, a jezeli magia to bron 2reczna, zeby szybciej zabic, ave ma 50 atk wiec jednak te 2 czy tam 3 pkt moga robic jakas roznice w hitach na potworach ktore atakuja z magii
![]()
![]() 21:34 Friar of Equlibrium [56]: ALE OBRA ZAROBIE JESZCZE MAIGC LVL PUJDE TROCHE DO GURY 21:37 Friar of Equlibrium [56]: 4 jedynki mam z polskiego -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() zalezy co huncisz ale najlepiej miec oba zestawy
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() ava blokujesz i atakujesz lepiej.
Bijąc z sworda, o ile nie mamy skilli shielda o jakieś 3 większych od sworda NIE MA SENSU używanie 1handa+mms, bo do blokowania avagerem uzywamy skilla sworda, a ma on 38 defa (37 mms+3 justice=40) ale by blokować tak samo mmsem i justice potrzeba skilla shielda przynajmniej równego swordowi, więc jeśli nie trenowałeś 50000h by mieć 90/90 , ava bloczy lepiej, i można używać sword ringa zawsze, który sprawia że blokuje się jeszcze lepiej :> A no i to, że Ava kosztuje 20k, a just/sov/emerald+mms troche więcej A wszyscy którzy piszą o justice itp np: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tharion - 27-12-2008 o 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ni Hu Ya
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 29
Skille: 65/64
Poziom mag.: 3
|
![]() Moim zdaniem Ave gdyż ma więcej ataku jest tańszy a dotego ma 38 defa co daje dużą szanse na bloknięcie hitu i to wszystko za 20-30k. Juz kiedys byl taki temat ze gościu porównywał defa mms+sov Vs Ave i wyszło ze lepszy jest avanger.
. Ostatnio edytowany przez mikiawm - 27-12-2008 o 12:12. |
![]() |
![]() |