|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jako mały prezent przed gwiazdą i by odciążyć trochę inne serwery, zdecydowaliśmy się rozpocząć nowy serwer: Hiberna. Jest to normalny świat, z możliwością PvP ulokowany w Niemczech. Przez następne pare dni tylko gracze posiadający PACC mogą się zalogować.
Po paru dniach zwiększymy limit i gracze z FACC będą mogli tez zagrac na Hiberni. Życzymy wam swietnej zabawy przez przerwę świąteczną. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() spoko
![]() Mam nadzieję, że to rzeczywiście odciąży inne serwery, niby mam PACCa i wchodzę kiedy chcę ale i tak duża ilość graczy nie jest dla mnie niczym miłym, wybijają wszystkie potworki i nawet trudno znaleźć 2 roty do treningu :rolleyes: Dziś o 6:10 na Danubii było 760 typa (!) serwery rzeczywiśćie są przeludnione :rolleyes:
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() bylem tam^^, nawet na 13x miejscu w expie ( 4 lvl
![]() Jak dla mnie to rzeczywiscie serwki sie troche odciazyly, chociaz o to lepiej spytac facc ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Boże usuncie juz ten temat bo to tylko ludzia przeszkadza , ja chciałem coś ciekawego poczyttac a ten temat jeszcze z zeszłego roku
![]() ![]() ------ Edit by Gremlin Za duzo pisania tych glupot w starych tematach. Upomnienie +1 za spam i glupoty. |
![]() |