|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No właśnie, "Fake'i", to chyba jeden z najbardziej zapuszczonych działów tego forum. Piszę, żeby zwrócić uwagę modów, lub jakichś innych ludzi, którzy byliby łaskawi co jakiś czas tam zajrzeć i pomóc
![]() Nasz dział jest przepełniony noobami, spamem, kłótniami itd., a niestety, nikt się nim nie interesuje. Mamy niby trzech modów, jednak w ogóle, ale to w ogóle nie interesują się działem. Warnuję, ile się da, ale to nie przynosi narazie skutków. Raz pojawił się MPalar, ale tylko, kiedy napisałem do niego PW. Modkowie (z całym szacunkiem, bo nic do nich nie mam ![]() Problemem jest pewnie to, że mało ludzi z naszego działu wysyła warny, ale to nie zmienia faktu, że co jakiś czas ktoś mógłby tam zajrzeć. Mam nadzieję, że jakoś zwrócę waszą (czyt. modów) uwagę na ten dział, może coś się tam w końcu ruszy ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() i będą, kazdy mod albo sie na nich niezna etc,albo odpada mod odpada
dajesz mu punkt ktory pokazuje ze temat łamie reg. a on nic... nikt kto zna sie na fakeach etc niema moda...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, jest tylko jedena osoba, który przychodzi mi na myśl: chodzi o użyszkodnika, korzystającego z avatara przedstawiającą jedną z postaci Tima Brutona (moja ulubiona a propo).
Dobra, ułatwię: Michoss. Wg. mnie, jest on idealnym kandydatem na moda. Zna się na fake'ach, jest sympatyczny, regularny, obiektywny i potrafi patrzeć trzeźwo na sytuację, stara się robić porządek... jedyna jego wada to to, że jest nieco szalony, ale spokojnie sobie z tym poradzi. Imho będzie on tak dobrym modem jak Itemeczek, ale to już inna historia. Proponuję, żeby przyjąć go na okres próbny i mniemam, że poradzi on sobie z tą funkcją z drobnymi problemami ![]()
Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 30-12-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
jest tez wiele innych osob ktore by pasowały np: arashel,pacz_knight,i inni... stali bywalcy czy choćby ja (trochę czasu tam bylem i znam sie na tym...).
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Tu nie chodzi raczej oto aby zrobić z jakiegoś stałego bywalca naszego działu(fake'i) moda...
Tu chodzi oto że ogólnie trzeba nowych modów na forum... No bo ilu ich jest? 4?5?6? A ilu jest dostępnych częściej niż 2h dziennie? 1?2?3? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybacz, ale do wszstkich ma inne zastrzeżenia, i imo nie nadają się na modów. Michoss to niestety jedyny klocek który wciśnie się do tej wieży.
@Up. Gdyby iść tą drogą, to ja byłbym modem. Wtedy byłaby apokalipsa w pigułce i nieco przyspieszonej formie...
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Nowi modzi? Czy Wy sie nie nauczycie mówić niczego innego?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#8 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @up: Dokladnie
![]() Glannath - wysylajcie wiecej raportow ;> |
![]() |