|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam parę pytań dot. mojego 27 Sorcerer'a :
1)Na czym expić na tym poziomie ?? 2)Czy coś zmienić w ekwipunku jeśli mam : ~Dark Helmet ~Mammhoot Fur Cape ~Plate Legs ~Leather Boots ~Dragon Shield ~Wszystkie Wandy Na Wydanie mam 18k - zastanawiam się nad lepszym hełmem, lecz jaki wybrać ?? 3)Czy dam radę dość szybko expić na Dragon'ach kupując runy "Icicle" (waste teoretycznie nie ma znaczenia bo będzie... Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za zaistniałe błędy (jeżeli są) Smoczek8228 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Gdzie mam expić? Porady dla niezdecydowanych...
Mam XX kasy, co kupić? Co wybrać? @Dałn: Za to Ty wniosłeś bardzo dużo. Ostatnio edytowany przez Kurczakos - 03-01-2009 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak naprawdę za każdy twój post powinno być upomnienie bo nic do tematu nie wnosisz...spamerze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A tak na prawdę Ty już dawno powinieneś być zbanowany za to, że nie chce Ci się poszukać bo wszystko o co pytasz było już na forum maglowane xx razy, a nawet jeśli nie było to tak jak napisał kolega wyżej, są tematy do zadawania takich pytań.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Mój post nic nie wniesie ale co tam
![]() Smoczek zakładasz idiotyczne tematy, a mógłbyś czasem zapytać się w przyklejonych ![]() btw. i ja bym ciebie zbanował ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, są takie tematy lecz w nich jeżeli już ci ktos odpowie to MASZ SZCZĘŚCIE... Pytałem w każdym z tych tematów... dostałem odpowiedz taką która mnie nie satysfakcjonuje i nikt jej nie zechciał uzupełnić...
Btw. Odświeżam... nie dostałem odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Przestaniecie się kłócić? Jeżeli już jest taki temat, to chociaż nie offtopujcie.
Topic@ Expij tam gdzie expiłeś na 26 levelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Ja polecam kupić crown helmet i vampirke/książkę dodającą mlvl, a w póżniejszym czasie bohy. Mammoth fur cape jest narazie dobra ale jak bedziesz mial duzo kaski to kup blue robe i blue legs
![]() A co do expienia to polecam cycki lub tomb pod Mount Sternum o ile wiesz jak tam expic. Na dragi dobij troche lvla i wal icicle + moze summony jakies (tylko jak bedziesz expil na jednym poziomie cave'a!) i rozdzka. Ostatnio edytowany przez Gollumek - 03-01-2009 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wreszcie, dziękuję bardzo. Jednak na tym forum ma ktoś trochę rozumu żeby pomóc innym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Cytuj:
Dark zmień na c helmet i chodz z nim aż nie zrobisz hota Dragonke na vampirke która kupisz za swoje 18k(16k podajże warta) Co do expa możesz w ab zamek,guardy w kazo,rotwormy i beho w venore niemajać waste i wbijając dość szybko lvl ale proponuje quary i tachać loota do skrzynki(opłaca się)+2 monki Co do dragów dasz rade,ale się nieopłaca i najlepsze miejsce na facc na dragi to poh demodras cave(na -1 jest 1 dragon na -2 są 2 dragi i potem 4 dragi i 2 dle które nie musisz bić) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już odświeżyłeś... no nic... dzięki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
|
![]() Zmień Hełm na coś lepszego, ale expij tam, gdzie dotychczas.
Ostatnio edytowany przez Senlo - 10-01-2009 o 17:55. |
![]() |
![]() |