|
Notki |
Arcania Wydarzenia ze świata Arcania |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 117
![]() |
![]() Witam wszystkich Arcaniczyków.
Dzisiaj chciałbym zapytać Was wszystkich Tibijskich playerów prosto z Arcanii o sprawę pewnie dla niektórych bardzo intymną, wstydliwą i nie chętnie większość z Was odpowiedziała by na takie pytanie w real life. Pytanie brzmi bardzo prosto i jaśnie, a dokładnie... Co robicie jak nie gracie w Tibię? Jak o że ja jestem założycielem tematu napiszę przykładową odpowiedz i to będzie także moja prawdziwa odpowiedz. W tibię dziennie gram około 6 do 7h. W czasie kiedy nie jestem w wirtualnym świecie wykonuję bardzo różnorodne czynności. Wyprowadzam psa na spacer, chodzę do sklepu, gdy pogoda dopiszę z chęcią wychodzę pośmigać na rowerze. Wieczorami z kolegami chodzę na jakieś piwko a jak pogoda nie dopisuje to siedzę w domu przed telewizorem. Często pomagam rodzicom w różnorodnych sprawach. Gdy trzeba odrabiam lekcję, bądz przygotowuję się do sprawdzianu, kartkówki itp. czekam na kolejne odpowiedzi! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmm pewnie ide sie wysrac, spie, jem, ogladam tv, jestem w szkole badz gdzies na dworze d;
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() na izbie wytrzezwien leze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław
Świat: Arcania
|
![]() kiedy nie gram w tibie? masz na mysli te 15 minut ktore zajmuje save serwer? hm, nigdy ich nie pamietam, jakos sie w tedy wylaczam
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Świat: Nerana
|
![]() Wale konia. ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() czyszcze krzeslo na starsza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() spotykam sie z moja dziewczyna, pije piwo, pale ziolo, wychodze do znajomych, zapraszam znajomych do siebie, gram w pilke, ogladam mecze itp itd. robie duzo rzeczy
Alan Shearer - Legend Lives Ostatnio edytowany przez Komandos Strong - 12-01-2009 o 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() nikt cie nie zmusza
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() wychodze na dwór,ucze sie,ogladam telewizor,siedze w szkole
|
![]() |
![]() |
#13 |