|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() W niezwykły czas przeżywania Świąt Bożego Narodzenia, w chwili łaczącej ludzikie serca, przekazuję pozdrowienia i serdeczne życzenia dla wszyskich Tibiańczyków.
Życzę, aby tan Świateczny czas był chwilą wytchnienia od codzienności, aby te dni uplynely w zdrowiu i radości. N adzchodzacy Nowy Rok 2004 niech będzie rokiem spełnionych nadziei i oczekaiwań, kazdy dzien niech bedzie pomyslny, szcześliwy i spokojny Nawigator Życze także tego aby: - Wasze skille tylko i wylacznie rosły - Wasze mag levy byly robione tak szybko jak tylko byscie chcieli - I nie poddawajcie sie PK nie sa tak mocni jak my ![]() _________________________________ A takze wielka moc Życzen dla Modków !!! _________________________________ No i przedewszystkim dla Adminków dzieki którym mamy tibie.pl __________________________________
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Przeniosłem do niusy, gdyz to bardzo ważny temat.
A od siebie Wszystkiego naj naj naj, wielu prezentów (już po =/), świetnego sylwestra (juz nie mogę się doczekac ![]() Oraz wiele wiele radości w nowym roku. P.s Nawigator nie podlizuj się ;p ;p ;p p.s2 Możesz zedytować troche post, utnij to o tibii i dodaj w drugim poście (oczywiście jak nie to nie musisz, ale IMHO życzenia na pierwszą stronę powinny byc ... hmm bardziej IRL) |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() A ode mnie : jak najwiecej wolnego czasu ( niekoniecznie na tibie
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() Ja tez chcialbym zyczyc wam wszystkiego najlepszego... itp. itd. Matkus wspomnial (w innym temacie) o wysokim: levelu, skillach, mlvl, ale zapomnial o czyms bardzo waznym...Otoz, zycze wszystkim dobrego lootu
![]() Oczywiscie nie mozemy zapominac o naszych "kochanych" PaKerach (PK) Pod gwiazdke chcialem zorganizowac wspolny prezent dla paru pk, oczywiscie "malutki" huncik, szkoda, ze sie nie udalo, przynajmniej w 1 dzien swiat zabilem jednego, ktory terroryzowal newbie pod depo ![]() ![]() P.S. Pozdro dla wszystkich, a szczegolnie z Liberii ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To i ja się dołączę.
Ponieważ dzisiaj ostatni dzień świąt, to życzę bardziej Szczęśliwego Nowego Roku, żeby każdy dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, a zresztą wszyscy znają formułkę ![]()