![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Michalowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Azderen
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() Prosze dajcie link do jakiegos programu do tworzenia grafiki ale taki bez traial lub demo wersja i co sie wylancza przy starcie po Np:30 dniach.Prosze rowniesz jakis program do tworzenia stron WWW. Jakby zajzal tu jakis moderator to chcialbym sie dowiedziec jak zrobili ten banner na gorze strony!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() dajesz start > uruchom
jak chcesz program do edycji grafiki ktory niepadnie po 30 dniach to wpisujesz tam mspaint i klikasz enter a jesli chcesz do robienia stron www to zamiast mspaint wpisujesz tam notepad i klikasz enter lub jeszcze lepszy prog zamiast notepad wpisz edit i daj enter windows ma wiele ciekawych bugow ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() linkow nie mam, ale poszukaj w googlach paint shop pro 7 lub 8... no albo photoshop ale ja jakos bardziej wole PSP
![]() Co do painta... zadnej dobrej grafiki w tym 'programie' nie zrobisz ![]() A do www... jesli nie znasz html, to poleca EzHTML- taki programik, baaaaardzo latwy w obsludze... klikasz na przyciski a on generuje kod html ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() @up
A mnie się zdaje że on chciał jakiś darmowy... Każda grafika składa się z pikseli więc teoretycznie... |
![]() |
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jeśli chodzi o programy graficzne, to Paint Shop Pro (komercyjny, jest dostepna za free wersja demo), Photoshop (nie wiem, jak z demówką, ale też komercyjny), a jeśli chodzi o darmowy program, to Gimp.
Wszystkie grafiki związane z wyglądem strony (w tym jej wygląd) robił Yon. Z tego, co wiem, to podstawowym programem był u niego Photoshop, a do małych grafik (przyciski, ikonki) jakieś coś jeszcze miał, o czym nie słyszałem nigdy wcześniej ani później i czego nazwy nei pamiętam ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Gtyk
W Paincie da się zrobić wiele rzeczy... Sam robię prawie wszystkie prace w Paincie, ale myślę czy by nie kupić Szopa... @MatKus ProMotion 5.0, bodaj? |
![]() |