|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Witam mam zamiar zostać magiem i mam takie pytanie chce sie trudnic sprzedaza run i slyszalem ze jednostka nie jest jedna runa ale caly pelny plecak run. Prosze mi to wyjasnic, acha i jeszcze co na poczatek oplaca sie tworzyc(gram na Julera). Za odpowiedz z gory dzieki
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ludzie czesto kupuja runy na plecaki czasem worki a nie na pojedyncze runy poprost jak juz ktos kupuje runy to potrzebuje ich spora ilosc np jaki idzie na wyprawe.
Na poczatku chyba najlepiej hmm.
#3 |
Buuuuu
|
![]() 1. Runy sprzedaje sie praktycznie tylko i wylacznie na plecaki, wszystko mniejsze bardzo ciezko sprzedac.
2. W przeciwienstwie do RL w tibi jesli sprzedajesz cos w hurcie to dostaniesz za to wiecej (np 20 plecakow HMM moze kosztowac nawet 25k w chwili gdy 1 plecak kosztuje ~800gp). 3. Temat przenosze do bardziej odpowiedniego dzialu niz Handel.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Fakt ludzie najczęściej kupują runy na plecaki, bo powiedzmy sobie to szczerze ale z jednym hmmemem na hunta nie pójdziesz. Chociaż jeśli zostaniesz Drutem to spodziewaj się że ludzie bedą chcieli od ciebie np. 4 uhy.