|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Healty czy cos innego | |||
Health Potiony |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 22.22% |
Utamo Vita + Manasy |
1 | 11.11% |
Manasy + Exura Gran |
6 | 66.67% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2009
|
![]() Witam!
Otuz mam problem , jestem nowym graczem w tibi gram niespelna 3 tygodnie.Dobilem lvl 35 i magic lvl 10 i chcialbm chocidz na GSy>I tu kieruje si emoje pytanie... Pare h lvli mowia mi zebym chodzila na nie z manasamy+exura gran a niektorzy z utamo vita a jeszcze jedni ze z healt potionami. Jak radzicie ?? P.S jesli zly dzial prosze o ieusuwanie tematu bo dopiero co zrobilem tutaj konto i zalezy mi na pilnej odpowiedzi. EDIT: Gram paladynem skile 63/49 Jesli macie jakiekolwiek porady gdzye by bylo fajnie poexpic jak niegsy to prosze pisaac Ostatnio edytowany przez leniel - 20-01-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Witaj!
Jeżeli chcesz chodzić na gsy to najważniejsza to musisz wiedzieć 2 rzeczy najpierw wbij gdzies tak 30mlvl zrob ze 5 bp hmmów i wykup blokera ale i tak waste będzie wielkie a jak chcesz bez bloka to nie dasz rady Myślę , że pomogłem
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 01 2009
Stan: Na Emeryturze
Świat: Antica
|
![]() Może napisałbyś profesję ?
Ale jeśli masz 35 lvl i 10 mlvl to zapewne grasz paladynem. Chodzenie paladynem na gsy na tym lvlu jest nie oplacalne tak samo jak korzystanie z mana shield. Jak huncisz to używaj m.potów i exura gran, i mlvl podskoczy. Napisz jescze jakie masz skile i spytaj kogoś gdzie możesz expić bo gsy ( ja nie gram ani nigdy nie gralem paladynem ) się nie opłacają ( szczególnie że jesteś nowy w tibi, nie jesteś pewnie jescze za bardzo doświadczony więc możesz łatwo paść, bo gsy potrafią nieźle zarypać ) 30 mlvl paladynem ? .. Ostatnio edytowany przez Angerfist - 20-01-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() chyba logiczne że 35 lvl i 10 m lvl to nie postać magiczna ani nie knight?
![]() to źle myślisz ;o @autor Popracuj nad skillami, póki co GSy zostaw innym, chyba, że masz sporo kasy żeby wastować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100