|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Postanowiłem założyć topic o mojej postaci ;-). Każde zdjęcie będzie wyświetlane jako link, ponieważ wrzucam z własnej strony (może to i lepiej bo przy słabym necie można się pociąć jak jest 5 screenów +). Zaczne od jakiś tam pierwszych, jak będą komenty to będzie więcej ![]() W tym poście eq, skille, lv itd. żenada, ale to wkońcu początek. Levele: 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() Mlvle: 1 ![]() 2 ![]() Dyst: 25 ![]() 30 ![]() 35 ![]() Shielding: 20 ![]() 25 ![]() 25 fishing: ![]() Tak gratisowo loot z 38lvl bottera: ![]() Komentujcie, to będzie więcej (a jest tego sporo :d). @down Napisałem przecież że mam tego dużo, komentujcie to będzie więcej ![]() /Jesion. Ostatnio edytowany przez Arrathel - 25-01-2009 o 16:34. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie wiem jaki jest sens zakładania tematu dla tak słabej postaci, no ale niech Ci będzie.
Nudne zdjęcia. Chodź trap fajny. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() No widzę, że temat tak zaspamowany komentami że szok ;-).
Dam więcej tych pierwszych screenów, a wy komentujcie! Lvle: 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() Mlvle: 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() Dyst: 40 ![]() 45 ![]() 50 ![]() Shielding: 30 ![]() 35 ![]() GRATIS Loot z 79 (!) lvl bottera: ![]() Macie i komentujcie, będzie więcej. /Jesion. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest źle, moja rada wklejaj zdjęcia a nie podawaj linki
![]() Gz itemków ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up
Tak jest okej, przynajmniej nie muli ![]() @top Więcej ssów: Lvle: 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() Mlvle: 6 ![]() 7 ![]() Dyst: 55 ![]() 60 ![]() Shielding: 40 ![]() 45 ![]() No i gratis, w postaci screena z lootem z 15lvl bottera: ![]() No komentujcie ;s... /Jesion. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Tibia Nbot? O takim bocie nie słyszałem
![]() ![]() Screeny fajne, pokaż stan postaci, jeśli regularnie będziesz dodawał screeny to będę tu zaglądał ![]()
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up
Oczywiście, będe dodawał screeny, a bot po to żebym widział exp/h i ile do lv ![]() Stan postaci? Jestem 100 w kolejce ale dodam ;-). Dalsze screeny: Lvle: 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() Mlvle: 8 ![]() 9 ![]() Dyst: 65 ![]() Shielding: 50 ![]() A teraz oczywiście gratis, który prezentuje loot z 23lvl bottera: ![]() Dobra, wrzuce jeszcze deserta xD: ![]() A teraz komentujcie! ![]() /Jesion. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @up
Refresh... A wy komentujcie, omg... Lvle: 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 10mlvl: ![]() I botter xD: ![]() No ale komentujcie, plx... /Jesion. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Zdjęcia fajne, mało komentarzy jest, ale dodawaj dalej
![]()
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Levi Whil
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 40
Skille: 79/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Mi się podoba , dodawaj więcej !
![]() @up 10 magiczny na 27 lvlu xD Ostatnio edytowany przez Vetios - 04-02-2009 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Dodawaj zdjęcia a nie płacz ciągle
![]() Ładnie ci idzie jak dotąd ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @topic
Ooojjj... Sorry ![]() Kolejne ssy (Narazie tylko lvlowe): 25: ![]() 26: ![]() 27: ![]() ![]() Dobra, dam jakiśtam stary loot z wyvki: ![]() /Jesion ^ ^. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() gz woi, lubie oglądać zdjęcia z trapów na botterów.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @topic
Nowy wystrój stronki, http://feniksem.yoyo.pl, zapraszam ^^. @topic2 28 level: ![]() 29 level: ![]() 30 level: ![]() Pozdrawiam, Jesion. Ostatnio edytowany przez Arrathel - 15-02-2009 o 05:15. Powód: mały błąd ;d |
![]() |