|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, postanowiłem założyć temat o Rhepie - Royal Paladynie z Refugii.
![]() Postać na dzień dzisiejszy ma ponad setny level. Będę starał się dodawać regularne porcje zdjęć z jej "życia". Tym czasem kilka fotek na otwarcie tematu ![]() 15 Sierpnia 2008 roku Dziewiąty Level Rhepa wbity na racie w Venore. ![]() 20 Sierpnia 2008 roku Postać osiąga siedemdziesiąty Distance Fighting oraz dwudziesty drugi Level ![]() ![]() 22 Sierpień 2008 roku 10 Magiczny poziom oraz trzydziesty pierwszy Level nabity podczas zdobywania punktów doświadczenia przez dzielnego Paladyna ![]() ![]() 25 Sierpień 2008 roku Czterdziesty Level wbity na Tombie oraz 12 Magiczny poziom ![]() ![]() 26 Sierpień 2008 roku Czterdziesty trzeci Level ![]() ![]() 28 Sierpień 2008 roku Pierwsza wyprawa na Behemoty co zaowocowało następnym osiągnięciem ![]() ![]() 31 Sierpień 2008 roku Postać osiąga pięćdziesiąty Level ![]() Myślę, że jak na pierwszy post zdjęć wystarczy ![]() Proszę o komentarze, te dobre jak i złe. Pozdrawiam, Cwaniak ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aro Crystal
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: -.-
Skille: -.-
Poziom mag.: ;)
![]() |
![]() Też mam palka na refugi
![]() Będę zaglądał. Powodzenia pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej ty piszesz ksiazke z obrazkami??? czy dajesz fotki z opisem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
|
![]() Zazdrościsz, że on umie pisać po polsku a Ty nie? Czy po prostu nie miałeś co robić to się dojebałeś do jakiegoś tematu?
09:27 Kieszonkowiec [12]: such a racism, where are black pieces of cloth |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Lokacja: Kopenhaga
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Jesli juz to To dzennik z obrazkami.
Spoko ja przeciw temu nie mam nic przeciwko wkoncu cos jest a nie same screeny. Czekam na next screeny oraz prosilbym o podanie aktualnego EQ i Statow. Yondaime |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Imię: Serhean
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Haha nie mogę!
W temacie "Refugia thread" w poście nr #14301 napisałeś : Cytuj:
Jeśli jesteś niby taki pro kox i wbiłeś 41 poziomów w 15 dni, to chyba to nie powinno to robić na Tobie wrażenia, czy się mylę? Nie no jasne każdy ma prawo robić to co chce, tylko mi sie to trochę dziwne wydaje jak już wcześniej mówiłem ;p I powiedz czy to co napisałeś o tym ownerze to to było dla jaj czy to jest prawda i stary owner podesłał Ci fotki z początków? No i byłbym zapomniał, gz BlackD proxy Ostatnio edytowany przez Serhean - 25-01-2009 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. TEZ TAK 3. TAK NIE UMIEM PISAC, NAUCZYSZ MNIE PLX??????? (jak chcesz blyszczec poprawna polszczyzna, to wez chociaz sam jej uzywaj >.<) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Co do starego ownera to jest mój RL przyjaciel więc sobie daruj ![]() Ostatnio edytowany przez CWANIAKORRROo - 25-01-2009 o 21:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Gra nim jedna osoba. Ja
Postać znam od pierwszego Levelu bo grał nią mój kumpel z osiedla Stan postaci na dzień dzisiejszy ( komentarze na temat mojego eq są zbędne ) ![]() 25 Stycznia 2009 roku Stan postaci, ekwipunek niezbyt dobry - lecz do huntów wystarcza. ![]() We wtorek wybieram się na Demon Helmet Quest po czym zamierzam kupić normalny ekwipunek, Pozdrawiam i czekam na komentarze a nie na spam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
To może pokaż mi chociaż jeden błąd w mojej wypowiedzi idioto, ok? ![]()
09:27 Kieszonkowiec [12]: such a racism, where are black pieces of cloth |
|
![]() |
![]() |