|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() elo zaluzmy ze mam hunta od kogos z kim nie dam rady... Co poradzicie? mam PACC wiec zal go bo mija mi. A oni nie zapomna co zrobilem ich koledze (zajebalem go teamowo z kumplami) okazalo sie ze on ma tyle rl ze zal do tego same hight lvle, a oni nie zartuja-,- odrazu jak mnie zauwazyli w ab odrazu walili, co poradzicie ? Da sie zrobic namelocka bez powodu czy nie idzie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A co Ci namelock da? Przez jakiś czas i tak widać Twój stary nick na stronce.
Radziłbym zapłacić paymenta i to wszystko, no, chyba że będziesz miał każdego na vipie i exivował ich co pół minuty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede mial zadnej gwarancji ze da mi spokoj. Po za tym co moze dac 30lvl 100lvlowi
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() 30 lvl na PACCu to 3 dni roboty ze skilami po 50.
Więc... zrób nową postać |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL, NIE Granie ta postacia nie wchodzi w gre... 3dni? chyba na bocie. i do tego duzo czasu poswiecilem na skille 76/75
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Po prostu spytaj ktoregos z tych gosci czy mozesz zaplacic payment. Jezeli nie, to albo sie mecz i uciekaj przed nimi co chwile az im sie znudzi lub az wyladujesz na rooku, albo rob nowa postac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() k, zrobie se sorca ; d temat do zamkniecia NIE PISAC JUZ W NIM NIC
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
@Down heheheh, przypomniałeś mi czasu pierwszych miesięcy grania jak to się cały dzień siedziało w dp, otwierało wszystkie bagi i szukało itemów :>>
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-02-2009 o 12:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Moze Yakky nieco przesadzil, z tymi trzema dniami ale w tydzien to jest napewno do zrobienia. Chyba ze ktos 80% swojego czasu na gre grzeje kafelki w depo to inna sprawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak gramy legalnie i nie mamy wakacji to komu się chce. No ale jak [rozmowy o botach na forum są zabronione] to 3 dni na lajcie ![]() |
||
![]() |