|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() mam wazne pytanie
![]() Bo save na serverach niemieckich jest o 9:00. To powiedzcie czemu o 9:10 nie moglem sie zalogowac na Arcanie (na roooku) mam pacc pisze mi ze kolejka jest. No wiem ze kolejka bo 150 osob na rooku moze byc czy tam 151 ale jak sprawdzalem inne servery (na tibia.com) to byly OFF (oczywiscie mowie o serverach niemieckich). Wiec jak to jest ? ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Po prostu się włączyły szybciej i na stronie się nie zaktualizowało. Wogóle nie wiem nad czym tu rozprawiać. Jakbyś wszedł o 9:00 to bym rozumiał.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() save serwera trwał wyjatkowo krótko bo jeszcze nowy serwer i nie zaśmiecony, więc ok 9:01 możn a bylo się zalogować...
|
![]() |
![]() |