|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Wlaczam tibie i prubuje sie zalogowac wbijam acc i pass naciskam ENTER i czekam. Pojawia sie jakies nowe okno (pierwszy raz takie zobaczylem) a wnim bylo napisane
" Your character list is being loaded. Please wait." Na bana mi to nie wyglada, gdyz wpisuje byle co i to samo. Ale to nic ,czekam, czekam ,czekm i znowu nowe okno: " Cannot connect to a login server. Error: Connection timeout. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com" niewiem co robic ![]() ![]() osoby nie zarejestrowane, chcace wyrazic swoje zdanie proszeni sa o wysylanie odpowiedzi na adres e-mail: [email protected] Ostatnio edytowany przez Hamel - 23-12-2004 o 16:16. Powód: brak |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() pierwsze oznacza ze lista postaci jest wczytywana, a drugie oznacza, ze niemozna tej listy wczytac. Sprunuj puzniej, za jakis czas, od nowa wbijac.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() zalozylem se nowa postac na innym koncie i tak samo. przez godzine wbijam passy nowego konta i tak samo sie dzieje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Jestes nub i tyle!
To pierwsze to ze ci sie laduje lista postaci, a drugie ze albo serwer wylaczony, albo tobie sie cos pieprzy(juz nie pamietam) Te napisy zastepuja te ze starej tibi!
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() @up
Eh... juz niemogę patrzeć na takich ludzi... EDIT: Aaaaa, to ty się boisz odpowiedzieć na mojego PM'a ![]() @topic No niestety po upku sporo się chrzani. Czekaj i próbuj. Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 23-12-2004 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze dwa dni po upku wszystko dzialało dobze a puzniej cos sie zrypalo.
![]() Ludzie pomuzcie mi, tyle jest wolnego od szkloy, i co mam sie nudzić do 3.01. Szajby dostane ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hamel - 23-12-2004 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() CZEKAJ, CZEKAJ i jeszcze raz CZEKAJ.
jak do końca tygodnia (niedzieli) nie będzie działac, to reinstaluj tibię. jak wtedy nie zadziała, to masz liptona, bo mi i innym działa. Howk biała twarzo.