|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2008
|
![]() Witam.Chce wbić jak najszybciej 100 lvl.Obecnie mam 72 rp (2 % do 73).Skille 83/61.Good Eq.Mam 200 k do zwastowania.Gdzie bedzie najwiekszy exp?
culty goroma bog raidery yalahar bog raidery edron Helheim Moze jakies inne propozycje? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie bog raidery na yalahar, chociaż teraz tam jest trochę ludu ale próbuj rano tam grać bo angole, brazole, szwedzi mają wtedy jeszcze wczesne rano (5:00 chyba)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie żebym był chamski, ale jesteś typowym przykładem dziecka które zawala szkołe (w tym przypadku chodzi mi o geografie), dlaczego tak uważam? Otóż dlatego że: 1. w Szwecji jest ta sama strefa czasowa co w polsce, czyli mają tą samą godzine. Czemu miało by ich nie być rano? 2. Anglicy(nie angole) mają tylko jedną godzine różnicy do nas, tak że czemu miało by ich nie być? btw. Anglików gra tyle że napewno będą masowo zajmowali expowiska... 3. Brazylijczycy(nie brazole) mają dużą różnice w czasie, tak że tylko ich może nie być gdy w polsce jest ranek. btw. skąd wywnioskowałeś że będzie 5 rano? Sry za offtop, razi w oczy brak wiedzy z gimnazjum, albo nawet podstawówki. @down Skąd znasz takie brzydkie słowo młody? Wiesz co ono oznacza? Oo Ostatnio edytowany przez boniedwa - 18-02-2009 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa ja do podstawówki chodze i skąd mam wiedzieć jaka jest strefa czasowa? Starzy powiedzieli że w tych 3 krajach jest kilka godzin do tył -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: B-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deras Arim
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 10+
Poziom mag.: 17
|
![]() Ja obecnie expie na dragach w edron więc też możesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() br maja 5 h do tylu xD a tak ogolnie to jak chodzi ci o pg to polecam culty chociaz jak masz odrobine szczescia do od czasu do czasu jakis key ring/wand spadnie to juz takiego wastenie bedzie.a tak to moze z dobrymi skilami na frsoty z blockerem
![]()
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@up na hydrach to on zbyt pięknego expa mieć nie będzie. na smallu do dupy się bije, na wyspie raczej nie wyrobi (chyba, że z jakimś 120ek, żeby te hydry w miarę schodziły, no ale shared będzie niemożliwy, więc exp też średni) Ostatnio edytowany przez Xevez - 18-02-2009 o 23:49. |
||
![]() |
![]() |