![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() będę w tym temacie zamieszczał swoje grafiki
![]() ![]() Jakiś miecz[IMG] ![]() Jakaś tarcza (miałbyć hełm , mała ![]() ![]() tarcza R od pierwszej litery mojego imienia[IMG] ![]() ![]() ![]() Zakrwawiony miecz[IMG] ![]() Buty na szpilkach (porażka)[IMG] ![]()
świat-Valoria nick-vaviec profesja-sorcerer lvl-26 ![]() mglvl-36 ![]() skille-19/23 ![]() uhmaker-8drut mglvl-3mglvl ![]() Ostatnio edytowany przez rafal<vaviec> - 23-12-2004 o 15:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Całkowita porażka. A ten Plate Axe to przerobiony knight?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
1 Robiłem to w paincie a nie w żadnym mega super dobrym programie. 2 Nie rysuje od roku kilku miesięcy.... wczoraj zaczołem. 3 Tak , jest to przerobiony knight axe. 4 Cokolwiek powiecie i tak będę dalej rysował
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() powiem że też uzywam painta. Looknij na moje prace w podpisie i na pix.art.pl nick limenu
SAM PAINT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
jakies miecz- czy to sluzy do drapania sie po plecach? jakas tarcza- muhahahaha, predzej bym powiedzial ze to co s w stylu Silver Brooch tarcza R od pierwszej litery mojego imienia- patrz ==> poland shield swamp shield- ze niby zrobiona z blota? plate axe- knight axe (plx)? zakrwawiony miecz- muhahahahahah co to? widze tu pewne ksztalty jakiegos sztyletu ale nie jestem pewien buty na szpilkach- o boze, zrob kalosze jeszcze to bedzie dobrze... Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() swamp shield jest b ładny, poland shield.....hmm...
btw. jak nie są w 32x32 to nie rób różowego tła bo potem nas oczy bolą <EDIT> jam nasz na imageshak.us to nie wstawiaj 2 razy [IMG] bo raz już jest w tym linku na ich stronce ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 24-12-2004 o 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Bleeeee... dzisiaj Wigilia, więc nie będę się wypowiadał, ale domyślasz się co bym napisał... dużo ćwicz
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Gołdap
![]() |
![]() Wescie niektóre sie powtarzaja w z innych tematów ... Znudziło mi sie oglądanie i czemu na rózowym tle walisz? i mieczyki do podkładania wegla
![]() bleeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No koleś...słabe prace...ja też robię w paicie, ale kompletnie od podstaw, cieniuje(uważam że już nieźle) i dobrze kolory dobieram...na twoim "zakrwawionym mieczu" krew jest brązowa jak g****
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() BUTY NA SZPILKACH R0X!!! LoL...
Po co twoje prace sa na rozowym tle jak i tak nie maja rozmiarow tibijskich i maja rozne rozmiary aa i niby zakrwiawiony miecz jak ta krew moze tez byc kolo niego nie rozumiem LOL... chyba ze lezy w kaluzy krwi ehh... ogolnie to do d**y sa twoje prace i idz lepiej potrenuj miesnie zwieracza lol ![]() EDIT: A tak wogule po co odswiezacie stare tematy... przeciez on juz ma okolo 1 miesiaca Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 20-01-2005 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Mi się te twoje prace podobajątakie oryginalne (oryginalne zawsze jest głupie
![]() buaha tak na serio ćwicz ale przyczepie się do tych butów...O_0 to mi wygląda na jakieś M rozcięte na pół przesz ten zakrwawiony mieczyk twój ![]() Moje buty na szpilkach ah ten podniecający czerwony kolorek ^^ ![]()