![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() 2 filmy z huntu na Ankharum autorstwa Mecro wziolem je z tibia.de
http://tibia.kefz.net//upload/screenshots/ank hunt.rec http://tibia.kefz.net//upload/screen...ank hunt 2.rec zycze milego ogladania ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Wlasnie ogladam... zapowiada sie nudno ale co tam
![]() jak obejrze to zedytuje posta. bede edytowal co zobacze jakis blad itp ![]() Mowie o filmiku numer jeden: Edit1: jak ja widze te skille na 32 lvl to mi sie niedobrze robi .... Edit2: Mogli sie postarac o wiecej swiatla -.- Edit3: Czy on mysli ze bp w miejsu na strzaly cos da ?! Me n00b plx ? Edit4: Jakbym to ja bym na miejscu blokera to bym tak zbluzgal tego ***anego palla tchorza ze chyba by w tibie przestal grac ... -.- Edit5:Jaki ma dist ten pall, 50 ?! Hity po 20+ najczesciej, bardzo rzadko ponad 50 ... -.- Edit6: Ten knight n00b mial kolo 90 hp i sie nie uhnol, dostal za 83 i zostalo mu 7 hp ... me n00b plx ? ! Edit7: Po co ten knight tak w ogole poszedl na to "expienie" zdobyl naraze z 300 expa stracil prawie bp uh ... za *&% mu sie to nie zwroci LOL ! Ogladam teraz hunt numer 2 bo ieidobrze mi sie robilo ... jakie to zmudne !! Dooobra nie ogladam tego. Dolaczam te filmy do listy moich Najnudniejszych Filmow ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 23-12-2004 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Dzięki Vormencik!
A już miałem ściągać... -.- Oszczędzę sobie troszkę czasu i pogram na OTS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() A kto wkońcu zrobi temat w którym będzie się umieszczało filmiki z tibia.de itd? Bo mi się nie dobrze robi kiedy widzi się filmiki z tibia.de i do tego najgorsze jakiem można było spotkać, litości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() ten nie jest najgorszy ale skille koles ma strasznie lipne za to mozna poogladac potwory tylko dla pacc zwlaszcza ze tam sa te nowe (zecz jasna nie wszystkie)