![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Witam! Chciałbym rozpocząć przygodę, z Last Chaos i mam kilka podstawowych pytań:
1) Czy łatwo wbić na server?(nie chciałbym mieć problemów podobnych do Silkroada, gdzie przez cały dzień jest Crowed) 2) Ilu gra w to polaków? 3) Jak jest ze zdobywaniem poziomów?(trudno/łatwo) Liczę na odpowiedzi ludzi obeznanych w tym temacie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Na server ,nie ma problemu z wbiciem.Polakow gra duzo. Level wbija sie ,podobnie do tibi ,a nawet szybciej najgorsze jest zbieranie punktow do ulepszenia skillow.Do 33 levela gra ,jest nudna dopiero od 33 robi sie ciekawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() I jeszcze jedno pytanie, która z profesji(rogue>assasin/knight>royal knight) byłaby lepsza do pvm?